Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zvona catering vas nagrađuje: privatne proslave, vjenčanja i poslovni domjenci su njihova specijalnost

Zvona catering
Foto: Promo
1/6
05.11.2018.
u 09:04

Na zahtjeve klijenata spretno uzvraćaju kreativnim jelima u čašicama, bowl food-om i slatkim stolom koji će oduševiti i odrasle i djecu.

Zvona catering, obiteljska firma koja broji preko 1.800 domjenaka godišnje i posluženih 100.000 uzvanika po godini, u 23 godine stasala je u vrlo ozbiljnu poslovnu priču u kojoj nude bogatu paletu svojih usluga.

Ako ste osoba koja organizira rođendan, predsvadbeni domjenak, krštenje, godišnjicu ili bilo koju drugu vrstu privatne proslave, oni će se pobrinuti za vrhunsko gastro iskustvo u obliku finger fooda, toplih jela, domaćih kolača i deserata, najma dodatne opreme i profesionalne usluge posluživanja jela i pića.

Za mladence će organizirati kompletni svadbeni paket s ponudom atraktivnih lokacija, personaliziranim jelovnikom, kreativnim slatkim stolom, dekoraciju i uslugu posluživanja. Njihova specijalnost su naizgled nemogući privatni i poslovni eventi poput svadbe u Dubrovniku koja je trajala čak 3 dana, svadbe u Trilju, Voštanama na 800 metara visine, svadbe u gimnastičarskoj dvorani i mnoge druge spektakularne svečanosti.

Foto: Promo

Ako se pak radi o poslovnim klijentima i za to imaju spreman odgovor. Bogata ponuda finger fooda, snackova i kave, toplih jela i slastica upotpunit će sve poslovne domjenke, konferencije, seminare i team buildinge. Ulazak Hrvatske u Europsku Uniju, dolazak Pape Benedikta, godišnjih proslava Dana nezavisnosti u Američkoj ambasadi s preko 1000 uzvanika, samo su neki od velikih poslovnih evenata na kojima su organizirali catering ali i show cooking na samoj lokaciji.

Foto: Promo

Na zahtjeve klijenata spretno uzvraćaju kreativnim jelima u čašicama, bowl food-om i slatkim stolom koji će oduševiti i odrasle i djecu. Njihova vegetarijanska i veganska jela zasitit će i mesoljupce, a pripremaju jela i bez glutena.

Ako ste se pronašli među recima, Zvona catering daruju vam poklon bon u iznosu od 500,00 kn na vašu slijedeću narudžbu cateringa za bilo koju vrstu proslave. Sve što trebate napraviti je prvi točno odgovoriti na pitanje: „Koliko godina postoji Zvona catering brand?“ na upit@zvonacatering.hr.

*Nagradni natječaj je završen s danom 6.11.2018., a dobitnica je Ana Mioković koja je prva točno odgovorila na nagradno pitanje. Čestitamo Ani i hvala svima na sudjelovanju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije