Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zvona catering organizira svadbena jela za pamćenje

Zvona catering
Foto: Promo
1/9
09.10.2019.
u 11:26

Svadbena sezona 2020.

Svadbene proslave su uvijek bile jedan od najvećih događaja u životu, a s vremenom su postale važan organizacijski projekt za sve mladence. Zahtijevaju pomno isplanirane detalje, a jedan od važnijih segmenata je hrana.

Puno je mogućnosti u osmišljavanju svadbenog jelovnika, zato je važno angažirati profesionalni catering koji će zajedno s mladencima i prema njihovim željama skrojiti idealan jelovnik.

Foto: Arena Hospitality Group

Iskusna catering firma već je u dubokom planiranju svadbenih cateringa za 2020. godinu, obzirom da se vjenčanja najčešće bukiraju do godinu dana unaprijed.

Ovisno o željama klijenata, kreirat će personalizirani jelovnik s izborom predjela, glavnih jela i slastica. Jela mogu biti kombinacija tradicionalnog i modernog, bezglutenska, vegetarijanska i veganska, LCHF i sl. Osim svadbenim tortama oduševit će i ostalim kreativnim slasticama serviranim u čašicama ili na štapićima…

Osim što se velika važnost pridaje raznovrsnom izboru jela, vrlo je bitno ponuditi i kreativne načine serviranja hrane. Tako Zvona catering primjerice od predjela nudi burgere, tacose, nachose, domaće zdrave krekere, a sve posluženo na atraktivnim cornerima ili pak sad već čest način serviranja hrane na švedskom stolu ili na stolovima za goste. Ako se mladenci ne pronađu u trendi jelima, spremno će im se ponuditi tradicionalnija mesna, riblja i vege jela. Ne izostaje niti primamljivi slatki stol koji oduševljava vizualno ali i okusom.

Bilo da se radi o svadbi u Dubrovniku, Zadru, Splitu, Istri, Zagrebu ili drugoj lokaciji u Hrvatskoj ili šire, pripremit će ukusna svadbena jela i uslugu na vrhunskoj razini.
Za svoju svadbenu ponudu, možete se javiti ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije