Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Zvona catering organizira svadbena jela za pamćenje

Svadbena sezona 2020.
09. listopada 2019. u 11:26 831 prikaza
Zvona catering
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/9

Svadbene proslave su uvijek bile jedan od najvećih događaja u životu, a s vremenom su postale važan organizacijski projekt za sve mladence. Zahtijevaju pomno isplanirane detalje, a jedan od važnijih segmenata je hrana.

Puno je mogućnosti u osmišljavanju svadbenog jelovnika, zato je važno angažirati profesionalni catering koji će zajedno s mladencima i prema njihovim željama skrojiti idealan jelovnik.

Zvona catering | Autor : Promo Foto: Promo

Iskusna catering firma već je u dubokom planiranju svadbenih cateringa za 2020. godinu, obzirom da se vjenčanja najčešće bukiraju do godinu dana unaprijed.

Ovisno o željama klijenata, kreirat će personalizirani jelovnik s izborom predjela, glavnih jela i slastica. Jela mogu biti kombinacija tradicionalnog i modernog, bezglutenska, vegetarijanska i veganska, LCHF i sl. Osim svadbenim tortama oduševit će i ostalim kreativnim slasticama serviranim u čašicama ili na štapićima…

Osim što se velika važnost pridaje raznovrsnom izboru jela, vrlo je bitno ponuditi i kreativne načine serviranja hrane. Tako Zvona catering primjerice od predjela nudi burgere, tacose, nachose, domaće zdrave krekere, a sve posluženo na atraktivnim cornerima ili pak sad već čest način serviranja hrane na švedskom stolu ili na stolovima za goste. Ako se mladenci ne pronađu u trendi jelima, spremno će im se ponuditi tradicionalnija mesna, riblja i vege jela. Ne izostaje niti primamljivi slatki stol koji oduševljava vizualno ali i okusom.

Zvona catering | Autor :

Bilo da se radi o svadbi u Dubrovniku, Zadru, Splitu, Istri, Zagrebu ili drugoj lokaciji u Hrvatskoj ili šire, pripremit će ukusna svadbena jela i uslugu na vrhunskoj razini.
Za svoju svadbenu ponudu, možete se javiti ovdje.

Koronavirus u Irskoj
UVELI I 5. STUPANJ
Najstroži 'lockdown' u Europi: Druženja dopuštaju samo samohranim roditeljima i samcima
Jabuke
PROMO
Enna Fruit pokreće akciju „Mjesec domaće jabuke“ s ciljem poticanja prodaje domaćih sorti