Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORA KAMPOVI

Znanost je fora i na moru i bez mora!

Fora kampovi
Foto: PR FOTO
1/7
02.06.2015.
u 17:25

Tražite najbolji sadržaj za svog malog genijalca koji uvijek želi znati nešto više? Odaberite jedan od naših Fora kampova i prepustite nama brigu o njegovoj razbibrigi.

1. Fora znanstveni kampovi
​Za djecu koja vole pokuse, neočekivane uvide u svijet znanosti i čuda oko nas, za malene izumitelje, istraživače, znanstvenike i genijalce „Fora tim“ već treću godinu za redom organizira urnebesne znanstvene kampove. Tražimo znanstvene uzorke u prirodi, analiziramo ih, lansiramo rakete, kemijamo, promatramo sićušni svijet mikroskopom i svoje uvide sistematiziramo u „mind-mape“. A između svog tog napora igramo se zabavne igre, družimo, smijemo i veselimo prelijepim ljetnim danima!

2. Fora robotski kampovi
Roboti su fenomenalni! San svakog djeteta je robot koji posprema, pomaže mu u zadaći, leti u Svemir. Dugi ljetni praznici znaju dosaditi znatiželjnim klincima dok čekaju svoj red na odlazak na more (ili po povratku u svoj grad nakon uvijek prekratkog ljetovanja). Zato smo organizirali Junior Kampove Radosti u kojima će vaša djeca ispuniti kvalitetnim, poučnim i zabavnim sadržajima duge ljetne dane. Obogatit ćemo dječja znanja, priskrbiti im vrijedna iskustva, upoznat će nove prijatelje i doživjeti nezaboravne avanture.

O djeci skrbe ljudi koji vole i znaju raditi s djecom – kineziolozi, učitelji, pedagozi, a programi Junior Kampova skrojen je po razvojnim interesima i fascinacijama djece od 7-11 godina. Odaberite Fora znanstvene kampove za male znanstvenike i robotičare, sportske kampove za male sportaše, a za avanturiste tu su naši nezaboravni avanturistički kampovi!

Fora znanstveni kampovi Maksimir odvijaju se u sljedećim terminima:

  • 29.6. - 3.7.2015.
  • 6.7.- 10.7.2015.
  • 13.7.- 17.7. 2015.
  • 24.8.- 28.8. 2015.
  • 31.8.- 4.9.2015.

Kampovi u Maksimiru započinju u 8 sati i traju do 17 sati. U tom periodu o djeci vode brigu profesionalni edukatori (jedan edukator na 8 djece). U cijenu kampa uračunat je sadržaj svih znanstvenih radionica, popratne aktivnosti na otvorenom te užina i ručak.

Cijena pojednog kampa (u trajanju od 5 dana): 999,00 kn
Cijena za dva termina: 1950 kn
Cijena za tri termina: 2700 kn
Cijena za dvoje i više djece: 1950 kn (dva tjedna: 3705 kn, tri tjedna: 5400 kn)

3. Fora znanstveni kamp Šimuni

  • Kupanje, igre u moru, sportske aktivnosti
  • Zabavno znanstveno istraživanje mora i morskih stanovnika uz pomoć podvodnih teleskopa i posebnih mreža za planktone
  • Istraživačko-znanstvene aktivnosti o vodi
  • Atraktivni dječji znanstveni pokusi
  • Grupne aktivnosti pjevanja, plesa, zabavnih igara

Termin kampa Šimuni (Pag):

  • 6.7. - 13.7.2015.

Za vrijeme trajanja kampa o djeci vode brigu profesionalni edukatori (jedan edukator na 8 djece). U cijenu je uračunat prijevoz, puni pansion, smještaj djece u šatorima te sadržaj svih znanstvanih radionica.

Cijena kampa: 2490 kn
Cijena za dvoje djece: 4780 kn

Mogućnost obročnog plaćanja putem kreditnih kartica

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije