Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripazite

Žene ispričale: Ovih pet grešaka muškarci stalno rade u krevetu

Shutterstock
08.11.2022.
u 19:57

Čak i najiskusniji muškarci povremeno rade neke tipične greške koje izluđuju većinu žena. Kojih je to 5 najčešćih grešaka koje muškarci rade u krevetu?

Mnoge žene bi svojim partnerima rado rekle što krivo rade u krevetu, ali to ne čine jer ih ne žele povrijediti, a ponekad ih je i samo sram. No, svi su različiti, pa tako i svima pašu različite stvari u seksu, i zato je normalno da komunikacija o seksu mora postojati i morate biti spremni razgovarati o tome što vi ili on volite. Ponekad i najiskusniji muškarci rade neke tipične pogreške koje izluđuju većinu žena, a evo koje su najčešće, piše Psychology Today

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Ne slušaju što im se govori

Većina žena često se žali da ih njihov partner ne sluša, a to se nekad održava i u spavaćoj sobi. Možda je problem u muškom egu koji im govori da oni to već znaju ili da to znaju bolje nego ona. Možda u tome da mu nije dovoljno stalo ili pak je previše sramežljiv da vas pita je li to što radi dobro. U svakom slučaju, to se nikako ne odražava dobro na intimne odnose.

Ne paze na higijenu

Iako nikada nije bilo toliko muških higijenskih proizvoda za nabaviti, neki muškarci i dalje nisu baš sjajni po tom pitanju. Tim muškarcima to baš i nije najbitnija stvar na svijetu i nisu niti svjesni da većina žena želi da im je muškarac stalno čist i mirisan. Problem zna biti i prevelika količina dlaka na preponama, leđima i prsima.

Ne trudi se oko predigre

Predigra je nešto na što mnogi muškarci još uvijek zaboravljaju ili ju ignoriraju, a velika većina njih zaista ne zna koliko je dobra predigra važna za ženu. Iako ne svima, većini žena potrebno je neko vrijeme i trud da se 'zagriju', a to povećava i šanse za postizanje orgazma.  

Ne žele pokazati da im je dobro

Muškarci često kažu da im nije drago kada se žene za vrijeme seksa uopće ne glasaju, a ni žene to ne vole kod muškaraca. No, tu se ne radi samo o uzdisanju i stenjanju, žene obožavaju šaptanje seksi i prljavih stvari u uho. 

Ne stimulira ono što treba

Mnogi muškarci krivo misle da će stimuliranjem vagine postići isti osjećaj koji oni dobiju stimuliranjem penisa. Naime, osjet u penisu temelji se na dodiru, dok u vagini osjećaj nastaje rastezanjem i pritiskom. Za žene, klitoris je taj koji je paralelan s osjetilom penisa, osim što je njezina anatomija delikatnija i osjetljivija. Klitoris, a ne vagina, središte je ženinog seksualnog svemira. 

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:51 09.11.2022.

Svi radimo greske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije