Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stariji muškarac

'Žena me nakon 40 godina braka ostavlja zbog nekog kog je upoznala online: Što ću sada?'

Stariji par
Shuttershock
24.03.2022.
u 16:30

Dok sam ja razmišljao o odlasku u mirovinu i veselio se zajedničkoj sretnoj starosti, ona je online razgovarala s drugim muškarcima, požalio se.

Nakon što smo pune 43 godine proveli zajedno, supruga me napustila zbog muškarca kojeg je upoznala preko interneta. To me slomilo, pogotovo jer je ona jedina žena s kojom sam ikada bio; oboje imamo 60 godina, a poznali smo se još u školi..., napisao je anonimni muškarac psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici.

Rekla mu je, kaže, da se s njim viđa već godinu dana, da se zaljubila i želi razvod.

Stariji par
1/5


- Dok sam ja razmišljao o odlasku u mirovinu i veselio se zajedničkoj sretnoj starosti, ona je online razgovarala s drugim muškarcima i s njima dogovarala upoznavanje - požalio se, a to je, kaže, napravila nekoliko puta.

Nekad bi, ispričao je, skupa sjedili i gledali TV, a ona bi preko mobitela koketirala s drugima dok je on mislio da čavrlja sa svojim prijateljicama, a onda je priznala da se s jednim tipom viđa već godinu dana. Zbog toga mu je nezamislivo da mora prolaziti kroz razvod i sve što je u životu stekao s njom podijeliti na pola; iako ga je varala.

- Više ju uopće ne poznajem, a naše dvije kćeri, obje u ranim 20-ima, također su u šoku i ne znaju što bi o mami mislile - rekao je.

- Razumijem da se vrtite u mjestu, svatko bi u vašoj situaciji. Ipak, ljudi se ponekad mijenjaju, a možda je vaša žena i prije u braku bila nesretna ali je skrivala svoje osjećaje... - napisala je Deidre i savjetovala mu da pokuša ne razmišljati 'na duge staze'.

- Usredotočite se na to da ovo preživite, dan po dan... - savjetovala mu je.

Iako mu je supruga, dodaje, priznala preljub, ljude se na sudu ne kažnjava za njihove afere i ako među njima dođe do razvoda, to priznanje nikom neće mnogo značiti i sve će se dijeliti na pola.

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

 

Ključne riječi

Komentara 3

KA
KamilPopluhar
02:46 28.03.2022.

Uh, usrali ste se.....

MO
montello
16:03 25.03.2022.

Nakon 40 godina.to je jako zalosno cijeli zivot s nekin i onda ga ostavis zbog online veze sbasta.

RA
rankovic
19:30 24.03.2022.

znam za jednu ovako glupu babetinu staru skoro 70 a ona želela napustiti muža zbog nekog na facebooku, a največa tragedija je bila u tome, da su bili deca nezainteresirani za njezine bedastoče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije