Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOTLIGHT

Željko Bebek: Drugi medeni mjesec u srcu Hollywooda

željko bebek
Foto: Privatni album
1/5
13.12.2009.
u 08:42

– E, to se zove život, baš smo uživali! Najluđi provod bio je u Los Angelesu gdje dok se šetaš ulicom imaš osjećaj kao da glumiš u nekom filmu - priča glazbenik.

Ima neka tajna veza između Željka Bebeka i Amerike jer svaki put kad tamo otputuje ovaj strastveni glazbenik odlično se provede. Tako je bilo i ovog listopada, na jednomjesečnoj turneji s nekadašnjim članovima Bijelog dugmeta po SAD-u i Kanadi gdje je neumorni 64-godišnji roker sa svojom Ružicom proživio nezaboravni drugi medeni mjesec.

– E, to se zove život, baš smo uživali! Najluđi provod bio je u Los Angelesu gdje dok se šetaš ulicom imaš osjećaj kao da glumiš u nekom filmu. Oko tebe stotine kopija Michaela Jacksona, Marilyn Monroe, nema čega tamo nema. Znatiželja nas je odvela i do njihove poznate plaže Venice, ali tamo se nitko ne kupa, svi se ušminkani samo šeću kraj oceana – objašnjava Željko koji nije odolio jednom điru autom po glasovitom Beverly Hillsu.

– Kažu da u tim vilama nitko ne živi. Svi koji na Beverly Hillsu imaju kuću putuju po svijetu ili gube vrijeme po kockarnicama. Ljudi su se tamo ogradili najdebljim ogradama, posve su nedodirljivi – zaključuje druželjubivi Bosanac koji se svugdje uspije dobro zabaviti pa i u malom američkom gradu usred pustinje – Phoenixu. A New York je posebna priča, kaže Bebek, samo, to nije Amerika, to je cijeli svijet u malom. Na Washington će ga uvijek sjećati jedno “posebno važno fotografiranje” s papirnatom prvom damom Michelle Obamom ispred Bijele kuće. Osim američkog sna Bebekovi su doživjeli i kanadsku bajku. Naime, Željko Vancouver smatra jednim od najljepših gradova na svijetu, dok ga Calgary podsjeća na njegovo rodno Sarajevo.

– Nakon svega trebalo se vratiti s punom vrećom darova za djecu. Tko bi se pojavio na vratima praznih ruku?!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije