Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRIJEĐENI MUŠKARAC

'Zbog svoje težine sam djevac iako imam 34 godine'

Shutterstock
15.09.2019.
u 21:57

Sa ženama nikad nije imao sreće, a za to krivi višak kilograma.

- Jednostavno rečeno, dozlogrdilo mi je to da nikad nemam djevojku i da sam djevac s čak 34 godine – napisao je Jane, terapeutkinji portala The Sun.

Foto: Shutterstock

Objasnio je kako je viši od dva metra i ima puno kilograma viška zbog čega smatra kako mu je gotovo nemoguće pronaći djevojku koja će ga prihvatiti takvog kakav je. Kaže kako ga svi vide samo kao prijatelja.

Osjećaje mu je povrijedilo kako je prije par dana plesao s djevojkom u klubu koja ga je odbila rekavši da nije zainteresirana, a nekoliko minuta kasnije ju je vidio kako se ljubi s nekim drugim.

- Prema ženama se odnosim s poštovanjem,a čini mi se kako one to ne znaju cijeniti – završio je.

Jane se već mnogo puta susretala s muškarcima koji poput njega imaju smanjeno samopouzdanje.

- Kažete da ste velike građe, ako to znači da ste pretili možda bi Vam sa samopouzdanjem pomoglo da izgubite koji kilogram, a značajno bio utjecalo i na Vaše zdravlje. Pronađite teretanu u kojoj ćete dobiti profesionalnu pomoć, a tamo ćete i upoznati nove ljude – odgovorila mu je te preporučila da se prijavi na dating stranicu za visoke ljude.

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije