Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Zasitna plitica ikarskih ribara

Turistička patrola Ika
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/16
17.07.2023.
u 22:43

Pogled na plažu, more i Lungomare podjednako je dobar s bilo koje pozicije na terasi i svakako je vrijednost više

Odmah uz šljunčanu plažu u Iki terasa je restorana šarmantnog hotela Villa Schubert čiji se jelovnik zasniva na autohtonim specijalitetima, ribljim i mesnim jelima, tjesteninama, rižotima, slasticama... Ako niste previše gladni, predjelo plitica ikarskih ribara za dvoje (28 eura) u kojem su salata od hobotnice, bakalar na bijelo, slane ribice... može biti sasvim dovoljna, pogotovo sa svježe pečenim kruščićima s ružmarinom i maslinama.

GALERIJA Turistička patrola Ika

Turistička patrola Ika
1/16

Školjke na bijelo ili crveno također su (provjereno) dobar izbor - porcija dagnji u bijelom vinu stoji 13 eura dok je ista količina miješanih školjki na buzaru 21 euro. Pogled na plažu, more i Lungomare podjednako je dobar s bilo koje pozicije na terasi i svakako je vrijednost više.

VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Izbor i kvaliteta jela: 45 (do 50 bodova)      
Izbor i ponuda pića: 13 (do 15 bodova)      
Posluga i ljubaznost: 10 (do 10 bodova)      
Dojmovi i prostor: 19 (do 20 bodova)      
Ukupnost ponude: 4 (do 5 bodova)
UKUPNO: 91

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije