Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moć začina

Začini: riznica okusa, zdravlja i ljepote

Začini
Foto: Shutterstock
29.02.2016.
u 13:38

Upoznajte začine, ne samo kao dodatke jelu već i kao ljekovite biljke te proizvode u službi ljepote. U knjizi vas čeka niz praktičnih savjeta te recepata za upotrebu začina kod kuće.

Znate li da začini iz kuhinje osim za pripremu jela mogu biti itekako korisni u pripremi raznih kozmetičkih pripravaka?

Da biste naučili iskoristiti svu moć začina, Večernji list i Ordinacija.hr predstavljaju knjigu "Začini: Riznica okusa, zdravlja i ljepote", svojevrsni vodič koji pokazuje njihovu drugu stranu.

Upoznajte začine, ne samo kao dodatke jelu, već i kao ljekovite biljke te proizvode u službi ljepote. U knjizi vas čeka niz praktičnih savjeta te recepata za upotrebu začina kod kuće.

Knjigu možete nabaviti na svim kioscima po cijeni od 29,90 kuna.

Ova jedinstvena knjižica pravi je saveznik ljepote i zdravlja.

Dosad malo poznate prednosti omiljenih, ali i manje poznatih začina, predstavljene su na krajnje praktičan način; uz tips&triks te recepte otkrit će čitateljima da su začini puno više od dodataka jelu. Kako se začini mogu koristiti u službi zdravlja, ljepote, u svakodnevnom životu, i dakako neizbježno – na tanjuru, doznajte u novoj knjizi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije