Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Virtualni sajam DESIGN-EXPO.EU privukao već više od 100 izlagača i 80.000 posjetitelja

Virtualni sajam DESIGN-EXPO.EU privukao već više od 100 izlagača i 80.000 posjetitelja
21.04.2021.
u 13:13

Cijena godišnjeg izlagačkog paketa samo 99 EUR-a

Neki od najznačajnijih proizvođača namještaja iz EU svoje su proizvode predstavili na virtualnom sajmu namještaja i interijera www.design-expo.eu – najvećem takvom sajmu u Europi.

Na sajmu su proizvođači namještaja iz Poljske, Njemačke, Italije, Francuske, Nizozemske, Švedske, Hrvatske, Slovenije, Srbije i drugih zemalja. Ukupno je na sajmu oko 100 izlagača iz više od 30 zemalja svijeta, ponajviše iz Europe. Neki od izlagača: ROCA CROATIA sa svojim brendovima Roca i Laufen, Dan Megastore Zagreb s DANKÜCHEN kuhinjama, Jela Jagodina iz Srbije, Satler iz Slovenije, 24 HOME iz Njemačke, Arredatutto iz Italije. Home Room iz Švedske, itd.

Sajam već posjetilo oko 80.000 ljudi

Virtualni sajam je do sada posjetilo oko 80.000 posjetitelja, potencijalnih poslovnih partnera, kupaca i zaljubljenika u lijepe interijere. Virtualni sajam je besplatan za sve posjetitelje i radi cijelu godinu, 24/7.

Sajam je namijenjen:

proizvođačima (namještaja – rezidencijalnog i komercijalnog za unutarnje i vanjske prostore, podnih obloga, vrata i prozora, rasvjete, kućanskih uređaja i tehnike…) koji žele svoje proizvode predstaviti potencijalnim kupcima, prije svega distributerima i trgovačkim lancima, te poslovnim kupcima koji opremaju svoje objekte (uredi, hoteli, restorani, kafići, institucije i sl.)

- dobavljačima materijala, alata, strojeva i opreme koja je potrebna proizvođačima namještaja kao i dobavljačima građevinskih i konstrukcijskih materijala

- Osim za proizvođače, virtualni sajam www.design-expo.eu zanimljiv je i trgovcima i distributerima namještaja, kao i specijaliziranim web trgovcima koji su se predstavili svojom bogatom ponudom namještaja. Tako su se na sajmu predstavili neki od najvećih trgovaca namještajem iz Italije, Švedske, Švicarske, Njemačke, Poljske…

- Pružateljima usluga (arhitekti, dizajneri interijera, građevinske usluge, marketinške usluge, foto&video, bankarske usluge, edukacija i obrazovanje, tiskarske usluge, usluge dostave i sl.)

Cijena izlagačkih paketa samo 49 i 99 EUR-a

Na virtualnom sajmu namještaja i interijera zainteresirane tvrtke se mogu predstaviti kroz dva izlagačka paketa po posebnoj cijeni. Tako cijena za proizvođače, distributere, maloprodajne tvrtke, dobavljače i sl. iznosi samo 99 EUR za cijelu godinu, a godišnji izlagački paket za pružatelje usluga 49 EUR-a.

Design-Expo.EU na jednom mjestu okuplja izlagače i kupce

Kao i na „normalnom“ – fizičkom sajmu, cilj je na jednom mjestu okupiti s jedne strane izlagače, a s druge strane, kupce koji traže proizvode i/ili usluge ponuđene na sajmu. Stoga www.design-expo.eu virtualni sajam provodi jake digitalne marketinške aktivnosti na cijelom tržištu EU kako bi se i jedni i drugi „susreli“ u digitalnom okruženju koje pruža ovaj virtualni sajam te da bi ostvarili nove poslovne kontakte i sklopili nove poslove.

Na sajmu se mogu predstaviti i tvrtke koje posluju na lokalnim tržištima i ciljaju isključivo na lokalne kupce, pravne ili fizičke osobe (B2B ili B2C). Tako jedan od izlagača Dan Megastore Zagreb na virtualnom sajmu predstavlja bogatu kolekciju DANKÜCHEN kuhinja po mjeri, a za sve posjetitelje pripremili su i poseban sajamski popust putem digitalnih kupona koji posjetitelji mogu preuzeti na njihovu virtualnom štandu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije