Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Velika zvijezda mladim chefovima konobe Nono iz Pirovca

Turistička patrola u Pirovcu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.08.2023.
u 10:30

Autentični smo, ne želimo raditi sve. Ponudu baziramo na autohtonim, kvalitetno obrađenim namirnicama. Naša filozofija je ponuditi najbolju vrijednost za novac – poručuju Krešimir Trošić i Ivan Maršanić

Apsolutno najviše bodova - 97 i Veliku zvijezdu Večernjakova ocjenjivanja zavrijedili su chefovi i prijatelji Krešimir Trošić i Ivan Maršanić koji su nedavno preuzeli konobu Nono u Pirovcu (Trg Domovinskog rata) i jelima spravljenim od tradicionalnih, domaćih namirnica, udahnuli glamur i moderne trendove. Iako su mladi, obojica su 26-godišnjaci, imaju iskustvo stjecano u vrhunskim restoranima.

- Autentični smo, ne želimo raditi sve. Ponudu baziramo na autohtonim, kvalitetno obrađenim namirnicama. Naša filozofija je ponuditi najbolju vrijednost za novac – poručuju Krešimir Trošić i Ivan Maršanić koji će, vjerujemo zasluženo, Pirovac visoko pozicionirati na gastronomskoj karti Hrvatske.

Od mogućih 50 bodova za izbor i kvalitetu jela ocijenili smo ih s 48 bodova. Za izbor i ponudu pića konoba Nono od 15 dobila je 14 bodova. Deset od mogućih deset bodova zavrijedila je posluga i ljubaznost osoblja. Također maksimalnih 20 od 20 bodova dodijeljeno je konobi Nono za dojmove i prostor, a pet od mogućih pet bodova ocjena je za ukupnost ponude. Ukupno to je 97 bodova za pirovačku konobu Nono.

POVEZANI ČLANCI:

Drugo mjesto, sa samo jednim bodom manje, zauzela je Struja u Stobreču, kultni restoran čiju gastronomsku priču od 1967. godine pričaju tri generacije obitelji Strujić. I oni su zavrijedili Večernjakovu Veliku zvijezdu, kao i restoran Roko u Podgori kojemu smo dali 95 bodova i zauzeo je treće mjesto. U Roka jedu i Podgorani i preporučuju roštilj. Nije bilo greške.

>> VIDEO Turistička patrola u Pirovcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije