Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz Ivana Pažanina otkrijte čari Eva ribljih specijaliteta

Eva riblji proizvodi u konzervi
Foto: Promo
1/10
04.12.2019.
u 14:18

Za nove recepte i okuse upecat ćete se dok kažete „riba ribi grize rep!“

Ukusni, zdravi i prirodni obroci mediteranske kuhinje pridonose našem zdravlju, omogućavaju kreativnost u spravljanju jela te uživanje u najboljim plodovima prirode i mora. A upravo u more izazova uskočio je poznati hrvatski chef Ivan Pažanin kreiravši brojne jednostavne, ali i malo zahtjevnije recepte s ribom, za sve generacije i sve prigode. Njegovim ukusnim i zanimljivim kulinarskim kombinacijama posebnu draž daju upravo Eva riblji proizvodi u konzervi.

Eva riznica ribljih proizvoda pripremljenih od najkvalitetnijih dijelova ribe, nudi rješenje za bogat doručak zahvaljujući namazima i paštetama, brzi ručak ili pauzu na poslu uz raznovrsne tuna salate s dodatkom povrća ili žitarica, dok su fileti skuše ili mekani komadi tune garancija ribljih gozbi kojima će malo tko moći odoljeti. Konzerve ne znače nužno hladne obroke, što dokazuje i Topla salata sa sardinama za koju chef Pažanin tvrdi da je neodoljiva, dok će romantična večernja druženja rasplamsati kombinacija tune i tikvica, jelo za čiju izradu je potrebno manje od pola sata. Svatko može, uz malo tuda i puno ljubavi, stvoriti svoj zdrav i ukusan specijalitet koji će na najukusniji način dovesti ribu za stol, poput ovih špageta sa sardinom i šampinjonima.

Za brza jela i nenadane goste, za izbirljive, ali i one željne nečeg novog

Zahvaljujući nepresušnoj kreativnosti Ivana Pažanina, sla(s)ni recepti s ribljim proizvodima mogu se poslužiti u različitim prilikama, a iako brzi, nisu nimalo dosadni. Iskonski užitak iz morskih dubina, koji donosi paleta Eva proizvoda, garancija je uživanja, ali i kreativnosti prilikom spravljanja obroka. Chef Pažanin je, osim u pripremi recepata, sudjelovao i u zanimljivim video izazovima te je uspio pridobiti zahtjevnu dječju publiku da pojede ribu, pokazao prijatelju amaterskom kuharu kako jednostavno spraviti ukusan omlet s tunom, ali i pripremio super brz obrok s ribom za vječno gladne studente.

Jednostavna jela s ribom uvijek su hit, što su zajedničkim snagama dokazali Ivan Pažanin i morž Šime. Vjerujemo kako će ukusne recepte i ideje prigrliti i oni kod kojih, do sada, riba možda nije bila dio svakodnevne prehrane. Nema potrebe čekati, lako je početi već danas, a inspiraciju upecati ovdje.

Eva tuna filet u biljnom ulju

Foto: Arena Hospitality Group

Najsvježiji, ručno odabrani fileti tune čekaju vas u ovom praktičnom pakiranju s vlastitim otvaračem. Meki fileti bez kostiju idealni su za pripremu namaza, sendviča ili salata, pa je mogu konzumirati i najmlađi. Minimalnom obradom tuna zadržava bogatstvo okusa, ali i hranjivost: očuvani su svi vrijedni minerali, omega-3 kiseline i vitamine B kompleksa.

Eva sardine u biljnom ulju

Foto: Arena Hospitality Group

Bjelančevine i omega-3 masne kiseline čine jadranske sardine ne samo finom, već i iznimno korisnom namirnicom u svakodnevnoj prehrani. Pripremljene na tradicionalno jednostavan način uz dodatak soli i odabranog biljnog ulja, mogu se koristiti za brojne kulinarske kombinacije i pronaći svoje mjesto uz tjestenine, salate ili na pizzama.

Eva tuna salata crvena kvinoja

Foto: Arena Hospitality Group

Kvinoja se mogla naći na stolovima još u doba drevnih Inka, a i danas je sve češći prilog – s dobrim razlogom! Pahuljasta tekstura, bogatstvo proteina i aminokiselina čine ju savršenim prilogom raznovrsnim jelima, a zbog toga što zadržava strukturu i nakon kuhanja odlična je i kao dodatak salatama. U društvu najfinije meke tunjevine i raznog povrća savršen je obrok za bilo koje doba dana. Obogatite svoj dan ovom ukusnom i hranjivom salatom!

Eva tuna salata Mexicana

Foto: Arena Hospitality Group

Praktična kombinacija već gotove salate spremne za konzumaciju omogućuje vam kvalitetan obrok u najkraćem roku. Mix s okusom dalekog Meksika uključuje najfiniju meku tunjevinu i raznovrsno povrće svih boja i okusa: crveni grah, kukuruz, papriku i mrkvu. Kao završni detalj, tu je neizostavni chilli koji osigurava karakterističan blago pikantan zalogaj, a cijela kombinacija je spravljena bez konzervansa.

Eva tuna komadi u umaku od rajčice s aromom origana

Foto: Arena Hospitality Group

Iako su komadi tune za Eva proizvode odabrani samo od najsočnijih dijelova tune, u umaku od rajčice postaju još sočniji! Umak je spravljen samo od biranih rajčica okupanih na suncu, a za potpuni okus dodana je aroma origana. Tuna, rajčica i origano u ovoj limenci svojim zaokruženim okusom mogu upotpuniti čitav niz jela – spravite razne salate, tjestenine ili sendviče, zatvorite oči, i uživajte u okusima Mediterana.

Eva tuna komadi u biljnom ulju s aromom limuna

Foto: Arena Hospitality Group

Riba i limun oduvijek idu zajedno no tajna je u savršenom balansu, kao i u svemu! U ovom proizvodu možete naći komade tune samo vrhunske kvalitete savršeno začinjene idealnom količinom arome limuna. Osvježavajući okus limuna probuditi će vaša osjetila i pružit nove ideje za maštovita jela, a odlična je i kao samostalan obrok u užurbanim danima. Probudite svoja osjetila!

Eva tuna komadi u biljnom ulju s aromom dima

Foto: Arena Hospitality Group

Bogatstvo okusa samo najkvalitetnije tunjevine u ovom proizvodu dodatno je obogaćeno aromom dima - kombinacija koja će zasigurno oduševiti i najzahtjevnije gurmane! Sočna tuna neopisivo se sljubljuje s notama dima i donosi punoću okusa koja će podići svako jelo spravljeno s njom. Sigurni smo da će vam ovaj novi okus donijeti inspiracije za nove gurmanske delicije bilo da se radi o tjesteninama, salatama ili sendvičima!

Eva tuna komadi u maslinovom ulju

Foto: Arena Hospitality Group

Komadi vrhunske tunjevine iznimnih prehrambenih vrijednosti natopljeni su kvalitetnim maslinovim uljem, što ih čini još sočnijima i još mekšima. Nutritivne vrijednosti ovakvog obroka su neprocjenjive: nezasićene masne kiseline iz maslinovog ulja, riblje bjelančevine uz bogatstvo vitamina i minerala u ovoj ga kombinaciji čine sjajnim izborom!

Arena jadranske sardine u biljnom ulju

Foto: Arena Hospitality Group

Darove Jadranskog mora nikada ne treba uzimati zdravo za gotovo! Pogotovo ne ove fine, sočne ribice koje vašem zdravlju doprinose vrijednim omega-3 kiselinama i obiljem hranjivosti. Kako i zaslužuju, pripremljene su s puno pažnje, tradicionalnim postupkom konzerviranja bez konzervansa, prelivene suncokretovim uljem i praktično upakirane za brzu konzumaciju. Ma izvrsne su, i gotovo!

Mirela sardine u biljnom ulju

Foto: Arena Hospitality Group

Prirodno hranjive i vrlo, vrlo praktične, ove sardine su jedna od onih jednostavnih namirnica koja u malom pakiranju pruža uistinu mnogo. Pripremljene od jadranskih srdela po tradicionalnoj recepturi, uz dodatak biljnog ulja i soli, kao stvorene su za raznolike zalogaje. Odlične su i samostalno, ali i u salatama, tjesteninama, pizzama ili namazima. More kombinacija vas zove, isprobajte ih!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije