Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje popularan

Umirovljenik Toni napravio je dva mala "prekršaja" i zato ga volimo, kaže psihologinja

PIXSELL
04.02.2019.
u 14:46

Prof. Ljubica Uvodić-Vranić kaže da je mnoge impresionirao svojom slobodnom osobnosti te izravnošću koja je rijetka u svakodnevnom razgovoru jer se češće susrećemo s okolišanjem

Najpopularnijem domaćem umirovljeniku, Taljatu Selmaniju, poznatijem pod nadimkom Toni, popularnost i dalje ne jenjava - nakon hit izjave, postao je rado viđen gost na modnim revijama, u teretani, noćnom klubu... Gdje god dođe, publika ga dočeka s veseljem i zanimanjem, a zamolili smo psihologinju, prof. Ljubicu Uvodić-Vranić da nam obrazloži u čemu leži njegova popularnost.

Prije svega, tvrdi da nije u redu koristit agizam "dida" jer je on prije svega gospodin. Dodaje da je mnoge impresionirao upravo zbog svoje slobode - u svojem je nastupu napravio dva mala "prekršaja" zbog kojih je postao iznimno popularan, čak i izvan Hrvatske. 

Psihologinji se ne sviđa što ga mnogi nazivaju "didom", a smatra da bi bilo primjerenije obraćati se s "gospodin" jer on to uistinu je.
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

- Prva stvar, on se u videu izravno obratio ljudima, bez ikakvog manipuliranja, bez rukavica. To je jako simpatičan način jer danas rijetko tko kaže nešto bez okolišanja, ljudi u razgovoru uglavnom objašnjavaju sve nadugo i naširoko. Druga stvar zbog koje je postao popularan je "petoslovnica" koju je iskoristio u svojem nastupu. Radi se o riječima koje se na televiziji ne izgovaraju, a kad ih je iskoristio, sebe je stavio u povlašten i simpatičan odnos. Usudio se upasti u oči; mnogi su se pitali što on to govori i tako je privukao pozornost! 

Prof. Uvodić-Vranić dodala je da je gospodin Toni ljudima jasno poručio da vježbaju, a svojim izgledom i govorom pokazao je kako mu njegov način života u potpunosti odgovara te ga čini mlađim. 

1/39

- Onaj tko se želi istaknuti, mora se razlikovati od svega uobičajenog, a on svojim nastupom baš nikoga nije uvrijedio te mu na njegovom nastupu i načinu života želim čestitati, zaključila je prof. Uvodić-Vranić. 

>> Pogledajte u videu kako gospodin Toni vježba u teretani

Komentara 7

KO
Kora
16:33 04.02.2019.

Zaista autentičan čovjek, izravan, s porukom: svaka čast!

KO
KoToTamoPeva
20:51 04.02.2019.

istinu je rekao, ali i dalje mislim da se nije baš tak fizički potrošio u životu

A1
Ardo 1944
16:34 04.02.2019.

Kada ćemo se maknuti sa Balkana?Izgleda nikad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije