Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne vjeruj nikome'

Najtraženiji umirovljenik Toni zna sve o zdravlju i vježbanju, a s njim smo pričali i o ljubavi!

Diva.hr
22.01.2019.
u 14:41

Loše treba izbaciti iz sebe, rekao nam je popularni Toni iz Zagreba koji je slavu stekao izjavom kako liječi gripu i tako postao viralni hit

Taljat Selmani zvan Toni otkrio nam je kako cijeli život ima 70 kilograma, ali nikada nije bio na dijeti niti se ustručavao od slatkoga, a posebno voli baklave. 

– Ali cijeli život vježbam po dva tri sata, svaki dan! 

Priznao je kako se ne druži baš s umirovljenicima iz kvarta gdje živi, jer je potpuno drukčiji od njih. 

– Najviše me vrijeđa kad me netko nazove ''mladićem''. Mladići su nikakvi. Mladićima poručujem da budu jaki, čvrsti, zdravi. Odbacite cigarete, jedi što ti duša hoće. Nema dijete, ona ne postoji. Baklave, slatke... 

Toni ima i suprugu, pa smo ga pitali kako se ona nosi s ovom njegovom slavom. 

– Mi smo oduvijek bili slavni – kaže nam. 

Inače, on i njegova supruga u mladosti bili su manekeni, pa kaže kako se s time znaju nositi. Kad smo spomenuli suprugu, morali smo pitati i za tajnu vječne ljubavi. 

– Tajna vječne ljubavi ne postoji. Ako se želiš ženiti, tražiti ljubav, ona traje pet godina...

O čemu smo još razgovarali s Tonijem možete pogledati u videu...

Ključne riječi

Komentara 36

TM
trade_mark
15:17 22.01.2019.

budući ministar zdravstva vlade živog zida.

FI
filter21
16:34 22.01.2019.

Pogledajte video iz DORH-a na Youtubeu gdje ispituju hrvatskog novinara Marka Juriča koji je objavio kako vrh pravoslavne crkve u Hrvatskoj pjeva četničke pjesme,HDZ i Pupovac tužili čovjeka jer je to objavio,sramota što nam rade od države.HRVATSKI NOVINARI zašto šutite kad vam hoće zatvoriti kolegu jer iznosi istinu ???????????????

MA
maximinimax
16:37 22.01.2019.

Taj se u životu nije oznojio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije