Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorenje gastroradionica

U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona

Gorenje gastro radionica
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/11
08.11.2019.
u 15:56

Ovom prilikom u Kuhaoni smo ugostili pet istinskih zaljubljenika u gastronomiju.

Nova Gorenje gastroradionica održava se na već dobro poznatoj adresi Opatovina 13, gdje sve popularnija Kuhaona redovito ugošćuje entuzijaste kulinarstva i gastronomije.

Ovom prilikom u Kuhaoni smo ugostili pet istinskih zaljubljenika u gastronomiju.
Natjecateljima su na raspolaganju bile određene namirnice, no ovaj se put kuhalo bez recepata, odnosno natjecatelji su sami na licu mjesta osmišljavali svoje recepte.
Gospođa Lukrecija pripremala je povrtnu juhu s mesom, nakon čega je skuhala rižu koju je sljubila s mesom iz juhe, a za desert je pripremila štrudlu od jabuke i naranče ukrašenu kesten-pireom.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Gospođa Valentina pripremala je štrudlu od jabuke i naranče i za glavno jelo file u pećnici s povrćem.

Gospođa Narcisa od početne ideje koju je imala prebacila se na posve drugu i odlučila za pirjano meso s gljivama, a za desert je pripremila pire od slatke bundeve.

Gospođa Nataša pripremala je klobuke od šampinjona punjene pancetom, a za desert košarice od lisnatog tijesta punjene kesten-pireom i narančom.

Među kandidatima se, osim predivnih domaćica, našao i jedan muškarac vegetarijanac. Matej nam je pripremio rižoto od bundeve i gljiva s pečenom mrkvom, a za desert kolač od jabuke.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Glavni je kuhar bio Dario Lide koji je također kuhao, ali i budnim okom pratio kako kuhaju kandidati te je nesebično dijelio savjete.

Natjecatelji su kuhali u kuhinjama opremljenim vrhunskim aparatima Gorenje. Gorenje je nedavno lansiralo Simplicity liniju kućanskih aparata s kojima se kuha bez drame jer imaju intuitivne automatske programe što pojednostavljuje kuhanje.

Svi kandidati su pokazali vrsno znanje i zajedničku ljubav prema kuhanju, a žiri koji su činili chef Dario Lide, predstavnica Gorenja Stella Nišević i predstavnik Večernjeg lista Andrej Klincov donijeli su jednoglasnu odluku i pobjednicom proglasili gospođu Natašu Boch koja je izjavila da stvarno nije očekivala pobjedu, ali je počašćena. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije