Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U SPAR i INTERSPAR trgovinama hrvatska junetina Udruge Baby Beef

U SPAR i INTERSPAR trgovinama hrvatska junetina Udruge Baby Beef
Foto: Promo
05.02.2019.
u 11:12

Nastavak je dugogodišnjeg partnerstva SPAR-a i dobavljača svježeg mesa okupljenih u Udruzi Baby beef

U SPAR i INTERSPAR trgovinama kupci mogu pronaći svježe i kvalitetno juneće meso hrvatske Udruge Baby beef. SPAR Hrvatska bio je prvi trgovački lanac koji je sklopio suradnju s domaćom udrugom Baby Beef, čija junetina čini gotovo 100% ponude u asortimanu SPAR-a Hrvatska.

SPAR Hrvatska potiče rast hrvatskih dobavljača, a ovaj korak nastavak je dugogodišnjeg partnerstva SPAR-a i dobavljača svježeg mesa okupljenih u Udruzi Baby beef. Neki od njih, kao što su Mesna industrija Ravlić te Martinjak, svoje proizvode na police trgovačkih lanaca distribuiraju isključivo putem SPAR-a.

„SPAR Hrvatska od prvog dana poslovanja surađuje s hrvatskim dobavljačima. Suradnjom s Udrugom Baby Beef našim kupcima nudimo kvalitetno mlado juneće meso uzgojeno na hrvatskim farmama, na što smo iznimno ponosni. Hrvatski proizvodi vrhunske su kvalitete i cjenovno konkurentni te će SPAR i dalje podržavati hrvatske partnere“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Meso junadi Udruge Baby Beef kupci mogu lako prepoznati zahvaljujući posebnoj oznaci na pakiranjima ove najkvalitetnije junetine na hrvatskom tržištu. Hrvatsku junetinu odlikuje iznimna kvaliteta, pa se već desetljećima značajne količine izvoze na neka od najzahtjevnijih gastronomskih tržišta, poput toskanskog. U Udruzi ističu kako su željeli da upravo takva kvalitetna i svježa junetina bude dostupna i domaćim kupcima, a SPAR je prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je to i omogućio.

“Iznimno smo zadovoljni što je SPAR prvi  u Hrvatskoj koji je krenuo s promocijom našeg novog branda Hrvatske junetine Udruge Baby Beef. Pozitivne reakcije kupaca vidljive su po povećanju potražnje, na obostranu korist proizvođača mesa i trgovaca. Zadovoljan sam što je u SPAR-u prodana već značajna količina hrvatske junetine i što imamo dobar trend. Valja napomenuti i da našoj junadi dajemo hrvatsku hranu koja se smatra jednom od najkvalitetnijih na europskoj razini; ta prehrana obiluje žitaricama, posebice kukuruzom koji mesu daje specifičan okus i sočnost”, izjavio je Darko Celovec, predsjednik Udruge Baby Beef.

Udruga za tov i uzgoj junadi Baby Beef osnovana je 2000. godine i danas okuplja gotovo 300 tovljača junadi. Članovi Udruge godišnje proizvedu više od 120 tisuća grla s prosječnom težinom od 650 kilograma, a to čini 90 posto ukupnog tovnog govedarstva u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije