Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'U šali sam obukao gaćice od šogorice, a sad me supruga traži da to radim stalno'

Shutterstock
13.06.2021.
u 20:30

Za mnoge muškarce nošenje ženske odjeće ima duboke korijene u uspomenama iz djetinjstva, a u svojoj sam karijeri susrela njih koji o tome maštaju, kaže Deidre

Od početka pandemija supruga i ja smo se počeli intenzivno družiti s njenom sestrom, koja bi svratila k nama ili mi k njoj, ispričao je anonimni 47-godišnji muškarac u svom pismu The Sun kolumnisici i psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

- Jednom smo bili kod nje i ja sam otišao na kat gdje sam ugledao hrpu njenog čistog rublja: kako sam čuo da njih dvije dolje pričaju, odlučio sam, samo za zabavu, isprobati jedne gaćice - kaže on.

Ubrzo je, priča, njegova supruga otvorila vrata i gledala ga takvog: ali umjesto da se šokira, rekla je da ju to uzbuđuje.

- Sad se svakih par dana ušuljam u sobu šogorice i radim selfije u različitim gaćicama, koje kasnije pokazujem ženi - kaže on.

Slamala je srca u 90-ima! Uništila je lice estetskim korekcijama, a sada se vraća na posao: Izgledam još gore

1/5

Iako nikad nije mislio da će nositi ženske gače, dodaje, supruzi se to toliko sviđa da mu nije problem ponekad ga obući, no istovremeno se pita i je li to normalno'...

- To je češće nego što nego što vjerojatno mislite - odgovorila mu je Deidre, a neki muškarci žensko donje rublje vole nositi jer se njima sviđa kako se u njemu osjećaju.

Za mnoge od njih, napominje Deidre, nošenje ženske odjeće ima duboke korijene u uspomenama iz djetinjstva i kaže da je i sama u svojoj karijeri seks terapeutkinje susrela mnoge muškarce koji to rade ili barem o tome maštaju.

- Tu nema ničeg lošeg; problem je samo u tome što nosite rublje šogorice i to bez njenog pristanka - zaključila je Deidre i poručila mu da zamoli suprugu da mu kupi novo...

Raniji odlazak na spavanje smanjuje rizik od depresije 23 posto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije