Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan problem

Tvrdi da mu je penis toliko velik da je njegova djevojka prekinula s njim: 'Ne znam što da napravim'

shutterstock
11.04.2024.
u 19:18

‘Imali smo sjajnu vezu, ali seks nam je uvijek bio problem’.

Jedan se muškarac obratio The Sunovoj savjetnici za odnose, Deidre, s vrlo neobičnim problemom. Naime, on tvrdi da mu je penis toliko veliki da je njegova djevojka prekinula s njime zbog toga. ‘Ljudi uvijek tvrde da je veće bolje, ali ja sam toliko dobro obdaren da je moja djevojka prekinula sa mnom’, rekao je. 

Ovaj 26-godišnjak bio je u vezi, sa svojom godinu dana mlađom djevojkom, sedam mjeseci. ‘Imali smo sjajnu vezu, ali seks nam je uvijek bio problem’, objasnio je, ‘Pošteno je reći da sam obdareniji od prosječnog muškarca i to mi je uvijek stvaralo probleme. Iako znam da prosječni penis mjeri oko 15 cm, moj je bliži 25 cm’.

VEZANI ČLANCI: 

Boljelo ju je svaki put kad smo imali seks, a bol je trajala satima nakon toga. Pokušavala bi se pretvarati da uživa u tome, ali mogao sam zaključiti po njezinu licu da nije i da to radi samo da bi mi ugodila. Predložio sam da isprobamo razne lubrikante i različite položaje, ali ništa nije pomoglo’, dodaje. 

‘S vremenom je moja djevojka počela izbjegavati seks i iako sam se trudio zadovoljiti je na druge načine, nikad nije bilo dovoljno’, priznaje, ‘Ubrzo mi je rekla da ne može više izdržati i prekinula sa mnom. Sada sam potpuno izgubljen. Zadnje što sam želio učiniti bilo je povrijediti je’. 

VEZANI ČLANCI: 

Deidre mu je poručila: ‘Ne postoji ‘preveliko’. Sve dok je žena pravilno uzbuđena, njezina bi vagina trebala moći primiti bilo koju veličinu penisa. Možda je teško prihvatiti, ali prava osoba neće vas napustiti zbog vaše veličine’.

Muškarac se na Redditu požalio na svoj život s 'mikropenisom': 'Ljubavni život mi je noćna mora'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije