Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Trgovine s najviše domaćih proizvoda

SPAR i INTERSPAR
30.07.2021.
u 16:16

U SPAR i INTERSPAR trgovine iz OPG-ova stižu voće i povrće, jaja, mlijeko i mliječni proizvodi, meso peradi, proizvodi od tijesta, maslinova ulja i dr.

Kupovinom domaćih proizvoda podržavamo rad hrvatskih proizvođača, a zauzvrat dobivamo vrijednost i kvalitetu. Tako i SPAR Hrvatska kontinuirano podržava domaću poljoprivrednu proizvodnju, dok njihove trgovine kupcima osiguravaju najviše domaćih proizvoda.

Surađuju s OPG-ovima diljem Hrvatske SPAR surađuje s OPG-ovima diljem Hrvatske. U SPAR i INTERSPAR trgovine iz OPG-ova stižu voće i povrće, jaja, mlijeko i mliječni proizvodi, meso peradi, proizvodi od tijesta, maslinova ulja i dr. Riječ je o provjerenim namirnicama i proizvodima koji se u najkraćem mogućem roku dopremaju na police.

Vrtovi Hrvatske i bogata ponuda domaćeg voća i povrća
Kako bi povećali vidljivost domaćih proizvoda u SPAR-u su osmislili robnu marku „Vrtovi Hrvatske“ koja okuplja više od 70 proizvoda. SPAR proizvo đačima pruža podršku i kroz platformu „Da, domaće je!“ na kojoj se promoviraju proizvođači i proizvodi.

Uz to, u 2020. SPAR je s domaćim proizvođačima razvio čak 82 nova proizvoda koji se u trgovinama mogu naći pod markama SPAR, Vital, Premium,Natur Pur, Free From i S-BUDGET. SPAR je dodatno osigurao i podršku hrvatskim proizvođačima te je za njih više od 50, koji nisu mogli prodavati svoje proizvode, osigurao mjesto na policama svojih trgovina.

Zbog suradnje sa SPAR-om povećali proizvodnju za 20% i zaposlili 15 ljudi
Zahvaljujući suradnji sa SPAR-om mnogi su hrvatski proizvođači uspjeli osnažiti svoje poslovanje. Jedan od primjera je i PG Orehovec koji sa SPAR-om surađuje već 10 godina. „Proširenjem suradnje prošle godine SPAR je postao najveći kupac naših proizvoda te danas puno veći broj kupaca zna za naše proizvode jer ih susreću svakodnevno na policama SPAR-a i INTERSPAR-a.

Nama to znači jako puno, a to potvrđuje i podatak da smo tijekom 2020. imali porast proizvodnje od 20%. Time je izravno zaposleno 15 novih ljudi, a povećanje proizvodnje zahvaljujući SPAR-u neizravno utječe na život još 20-ak obitelji.“, poručuje Juraj Orehovec.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije