Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Tko kaže da Čipi Čips ne raste na drveću?

Krošnje drveća u deset hrvatskih gradova u ranojutarnjim satima okićene su novim ekstra ukusnim, hrskavim i valovitim Čipi Čips Ultra
28. studenoga 2017. u 15:08 247 prikaza
Tko kaže da Čipi Čips ne raste na drveću?
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Sretni ranoranioci mogli su se upravo u to uvjeriti u periodu od 16. do 21. studenog kada su imali priliku šetajući svojim gradom u krošnjama drveća ugledati svoj omiljeni Čipi Čips Ultra!

Krošnje drveća u deset hrvatskih gradova Zagreb, Karlovac, Osijek, Pula, Rijeka, Šibenik, Slavonski brod, Split, Varaždin i Zadar, u ranojutarnjim satima okićene su novim ekstra ukusnim, hrskavim i valovitim Čipi Čips Ultra postavljenim na nekoliko lokacija u svakom gradu kako bi slučajnim prolaznicima uljepšali početak još jednog ovaj put fenomenalno započetog radnog dana.

Brojni su bili u nevjerici da li dobro vide, a nekima je trebalo samo malo hrabrosti i malo truda da uberu svoju vrećicu čipsa. Pogledajte video i uvjerite se i sami da Čipi Čips raste na drveću :)

 

Vjerni fanovi Čipi Čipsa aktivirali su se na Facebook stranici Grickaj Čipi Čips kako bi otkrili o čemu se radi? Je li zezancija? Jesu li ludi?

Bilo je u Puli kod srednje skole na stablu, mislila sam da je neka zezancija 

Slatko, skroz je fora! Ja u tramvaju srela ekipu, 'idemo na Glavni po čips s grane, znaš kako je dobar', mislila sam da su ludi :D I onda vidim stablo i neke vrećice (visoko) na njemu :D

Oni spretni brzo su se bacili u potragu za točnim lokacijama u nadi da ih još koji dan negdje u blizini očekuje ovakvo iznenađenje te smislili akcijski plan berbe čipsa :)

Naravno, bilo je i onih znatiželjnih kada će ovaj inovativan događaj biti proveden i u drugim gradovima, možemo se jedino nadati da će ih 'Čips Mraz' kako ga opisuje jedan od fanova iznenaditi uskoro nekom sličnom forom.

Izdvajamo najbolje opise ove vesele Čipi Čips akcije objavljene u mnogobrojnim komentarima na društvenoj mreži:

Tko kaže da Čipi Čips ne raste na drveću? | Autor : PROMO Foto: PROMO

Tko kaže da Čipi Čips ne raste na drveću? | Autor : PROMO Foto: PROMO

Boris Rogoznica
REKAO DA JE NE POZNAJE
Boris konačno progovorio o aferi: 'Žao mi je što sam povrijedio najmilije'
Najljepše destinacije za zaljubljene u Zagrebu i okolici
Grad s milijun srca
Nadomak ruke: Najljepše destinacije za zaljubljene u Zagrebu i okolici