Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zzzzz...

Teško se budite i ujutro 'doručkujete' samo kavu? Onda ovo trebate znati

umoran čovjek
Foto: Thinkstock
04.03.2014.
u 07:45

Imate li dovoljno vremena za doručak, trebali biste pojesti sendvič, ali ne sa šunkom ili salamom nego s ribom.

Osobe koje se kasno ustaju i teško bude trebale bi jesti laganu hranu, s malo masti i puno ugljikohidrata. Idealan doručak za njih su voće, med i žitarice, čaj ili bijela kava.

Imate li dovoljno vremena za doručak, trebali biste pojesti sendvič, ali ne sa šunkom ili salamom nego s ribom. Uz sendvič možete piti voćni ili obični jogurt ili svježe iscijeđen sok od voća.

Osobe koje su stalno u pokretu i često pod stresom najčešće loše spavaju, doručak preskoče i popiju samo jutarnju kavu. Ako je već tako, neka to bude kava bez kofeina, a kako biste "nahranili" svoje živce zbog pojačanog stresa, potreban vam je vitamin B.

>>Kava i pecivo neće biti dovoljni! Doručkom protiv viška kilograma

>>Što jesti? Prijedlog tri menija za fleksitarijance

Komentara 17

FI
FidelisRaven
09:56 04.03.2014.

Sendvič s ribom + sok od naranče ujutro? Vi niste normalni.

SG
scorpio_girl
10:07 04.03.2014.

Glupost - sendvič s ribom da pojedem u 6 u jutro? Kaj još da dodam krumpir i blitvu pa da sam gladna za pol sata?!!! Ako uopće stignem jesti - onda je to šunka ili špek, kruh i sir ss vrhnjem-sve to zalijem sa šalicom turske kave. I imam 52-55 kila na visinu 160 zadnjih 10 godina . I da, pečenja radim na masti. Krvna slika mi je ko curice u prvom srednje ( provjeravam jednom godišnje), iako imam 30. Gripu ili prehladu nisam imala zadnjih 5 godina od kad sam pojačala konzumaciju češnjaka i crvenog luka ( dinstani i u salatama). I funkcioniram kak puška.

VO
vorda12
09:25 04.03.2014.

Na kojim znanstvenim istraživanjima temeljite ove savjete pučanstvu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije