Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA KOŽE

Sve miriše na ljeto u beauty oazi Douglas parfumerija

Foto: PROMO
1/12
28.07.2022.
u 09:04

Dan je najbolje započeti serumom za lice koji sadrži hijaluronsku kiselinu i koji će hidratizirati vašu kožu. Dr Dennis Gross Hyaluronic Marine™ Hydration Booster Koncentrat za njegu lica; 30ml – 719,00kn izrađen je na osnovi nove formule i obogaćen morskim algama koje pojačavaju hidrataciju

U vrućim ljetnim mjesecima intenzivnije provodimo vrijeme vani, stoga posebnu pažnju moramo posvetiti brizi o svojoj koži i zaštititi je s proizvodima koji u sebi sadrže zaštitni faktor. U nastavku vam donosimo mali vodič za cjelokupni beauty look uz kojeg ćete biti spremni za bezbrižno uživanje u ljetu.

Dan je najbolje započeti serumom za lice koji sadrži hijaluronsku kiselinu i koji će hidratizirati vašu kožu. Dr Dennis Gross Hyaluronic Marine™ Hydration Booster Koncentrat za njegu lica; 30ml – 719,00kn izrađen je na osnovi nove formule i obogaćen morskim algama koje pojačavaju hidrataciju. Ekstrakt lubenice učvršćuje zaštitnu barijeru i štiti kožu. Ova tekuća formula u kožu unosi laganu hidrataciju koja pomaže zagladiti sitne linije i grube teksture, ostavljajući meku i svježu kožu punijeg izgleda. Nakon seruma, možete nanijeti laganu dnevnu kremu za lice koja će vašu kožu nahraniti, zagladiti i opustiti, a pritom će vas zaštiti od štetnog UV zračenja. Sve to možete pronaći u Dr Irena Eris Beautifying & StressProtecting Morning Cream SPF 30 Kremi za njegu lica; 50ml – 319,00kn uz koju ćete imati i savršenu podlogu za kreiranje dnevnog look-a.

Nakon što nam je lice hidratizirano i zaštićeno, potrebno je pobrinuti se i za tijelo. Ako ste u potrazi za savršenim pilingom za tijelo preporučujemo Dr Irena Eris Tahiti Cleansing Body Scrub Piling za tijelo; 200ml – 219,00kn. Nježna abrazivna zrnca pomiješana s osvjetljavajućim česticama nude osjećaj baršunaste mekoće te će vaša koža biti zaglađena i mekana na dodir, a egzotični miris ovog pilinga pretvorit će vaš svakodnevni ritual u jedinstven senzualni doživljaj. Ako volite miris kokosa, nakon pilinga za tijelo nanesite KYLIE SKIN Coconut Body Lotion Losion za tijelo; 237ml – 235,00kn. Njegova formula je obogaćena vrijednim sastojcima poput kokosovog ulja, ulja sjemenki jojobe, indijskog ginsenga i shea maslaca. Losion bogato njeguje kožu, umiruje je i hidratizira. Rezultat je savršeno njegovana koža svježeg izgleda.

Tijekom ljetnih mjeseci ne smijemo preskočiti optimalnu zaštitu kože tijekom sunčanja. Preporučujemo Douglas Collection Protection Body Lotion SPF30 Losion za zaštitu od sunca; 200ml – 105,00kn koji štiti vašu kožu od štetnih UVA i UVB zraka, a ima kremastu teksturu bez ulja i ugodan miris.

Ljetni make-up look započinjemo sa It Cosmetics CC+ Cream Illumination With SPF 50+ Tonirana krema; 32ml – 305,00kn, tekućim puderom lagane teksture koji sadrži i SPF 50+ zaštitni faktor. Preplanuli ten je idealna podloga za Anastasia Beverly Hills Stick Highlighter; 8g- 279,00 kn s kojim ćete zablistati u ljetnim večerima i koji će dodatno naglasiti vaš make-up look. Kako bi istaknuli vaše oči, preporučujemo By Terry V.I.P. Expert Bonjour Paris Palette Paletu sjenila za oči, 379,00kn prekrasnih brončanih nijansi, te jednu od najpopularnijih maskara Too Faced Better Than Sex Mascara Waterproof Vodootporna maskara za volumen; 8ml – 209,00kn koja je otporna na vodu i razmazivanje. Idealna je za dnevni, kao i za večernji make-up look. Finalizirajte vaš ljetni make-up look s KYLIE COSMETICS High Gloss Sjajilom za usne; 3g-139,00 kn uz koje će vaše usne izgledati punije.

Ljeti preferiramo osvježavajuće mirise koji nas podsjećaju na morske radosti, stoga preporučujemo Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette Toaletna voda; 100ml – 809,00kn, miris koji podsjeća na ugodnu šetnju uz morsku obalu. Note bergamota, kokosova mlijeka i mošusa jednostavno će preplaviti vaša osjetila. Ako više preferirate miris pjenušavog rose-a koji asocira na bezbrižne ljetne večeri, predlažemo ZARKOPERFUME Pink Molecule 090·09 Eau de Parfum Parfemska voda; 100ml – 985,00kn, unisex miris koji će vrlo brzo postati vaš omiljeni miris, a vi ćete mirisati tijekom cijelog dana kada se njegove molekule povežu s vašom kožom.

Sve proizvode možete pronaći na douglas.hr i u Douglas parfumerijama koje su savršena ljetna destinacija za beauty proizvode uz koje će ljeto biti po vašoj mjeri.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije