Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slastice

Suradnja Podravke i Milane Vlaović: Predstavljena knjiga 'Priče o nedjeljnom kolaču'

Promocija knjige 'Priče o nedjeljnom kolaču'
Foto: Podravka
1/2
04.04.2014.
u 22:10

Osim u promociji nove knjige, posjetitelji su uživali u slatkim iznenađenjima pripremljenima po receptima slastica iz knjige, a koje su pripremili članovi Podravkinog tima - Katarina Pentek i Zoran Delić.

U sklopu Hrvatskog festivala hrane i vina danas je predstavljena knjiga 'Priče o nedjeljnom kolaču' nastala zahvaljujući uspješnoj suradnji spisateljice Milane Vlaović i Podravkinog Dolcela tima, priopćila je Podravka.

- Progovarala sam o temama koje se tiču svih žena, u većoj ili manjoj mjeri negdje su nas dotakle. Glavna inspiracija bio mi je kolač i to mi je pružilo mogućnost da uspoređujem život, pa čak i junakinje s kolačima. To sam, na primjer, učinila u priči o kolaču koji se zove Trostruki užitak, gdje je svaka junakinja, a imam ih tri, karakterno opisana kao dio tog kolača - izjavila je Milana Vlaović na promociji na kojoj su prisustvovali i recenzent Renato Baretić, gastronom Rene Bakalović, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke Marinka Akrap, glumac Filip Šovagović i poznati kuhar Andrej Barbieri.

Marinka Akrap kazala je da svi oni koji nisu vješti u pripremanju slastica ili oni koji imaju problema s izborom, ovom knjigom rješavaju te probleme, a recenzent knjige, novinar i književnik Renato Baretić knjigu je nazvao vješto zamišljenom i još vještije ispisanom.

- Ova vješto zamišljena i još vještija ispisana knjiga, po mojem sudu, zbirka je priča o svim ženskim šutnjama, i to ne samo u kuhinjama dok se spremaju kolači. Jer je svaki je kolač mala svečanost – od prvog razbijenog jaja do zadnje čestice šećera u prahu. Milana Vlaović napisala je jednu knjigu o ženama kakve zapravo ne poznajemo- izjavio je Baretić.

Osim u promociji nove knjige, posjetitelji su uživali u slatkim iznenađenjima pripremljenima po receptima slastica iz knjige, a koje su pripremili članovi Podravkinog tima - Katarina Pentek i Zoran Delić.

>> Zalogajčići slasti i strasti: Pripremite tortu Valentino i biftek iznenađenja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije