Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Spavala sam s najboljim prijateljem, a onda se on par dana kasnije vratio bivšoj djevojci'

shutterstock
11.10.2022.
u 07:58

Mislila je da je ta noć i njemu jednako značila kao i njoj, ali je pogriješila

– Spavala sam sa svojim najboljim prijateljem s kojim se znam već osam godina. No, onda se on tri dana kasnije vratio svojoj bivšoj djevojci – napisala je jedna djevojka za The Sun.

Ona ima 17, a on 18 godina. Upoznali su se u školi i od tada su gotovo nerazdvojni. U rujnu je prekinuo s djevojkom s kojom je bio dvije godine. Bio je prilično uzrujan pa ga je pozvala kod sebe na piće.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Nakon nekoliko piva, završili smo u stvarno intenzivnom razgovoru o tome koliko značimo jedno drugome. Odjednom, riječi "Volim te" izletjele su iz mojih usta. Sljedeće čega se sjećam je da smo se ljubili i skidali jedno drugom odjeću. Otišao je sljedećeg jutra, obećavši da će me kasnije nazvati, ali tri dana nisam ništa čula od njega. Onda sam vidjela su on i njegova djevojka opet zajedno – nastavila je.

– Bez razgovora s prijateljem, teško je znati što mu je ta noć značila. Ali povratak svojoj djevojci sugerira da ne želi biti s vama. Možda je to zato što ne želi riskirati da vas izgubi kao prijateljicu. Možda ćete trebati odvojiti malo vremena i prostora kako biste se nosili s ovim – odgovorila joj je Deidre.

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!'

Ključne riječi

Komentara 1

JM
Jmjm
14:03 16.10.2022.

Curo draga,suti jer sutnja je zlato,,,nemozes biti j,,,,, i postena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije