Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjetuje Tiktokerica

Ne znate s čim prati stakla? Probajte sami napraviti DIY sredstvo sa samo tri sastojka

@stephgigliotti28
09.10.2022.
u 11:06

U veliku posudu ulijeva dvije šalice bijelog octa i dvije žlice tekućeg deterdženta pa ju do vrha napuni vrućom vodom.

Stručnjakinja za uređenje i zaljubljenica u čišćenje Steph Gigliotti sa svojim je TikTok pratiteljima podijelila kako brine o svojim vanjskim prozorima i s čim ih čisti.

- Ovo je moj recept od kojeg će vam vanjska stakla blistati bez da ih morate brisati - rekla je na svom računu @stephgigliotti28 gdje je pokazala kako u posudu ulijeva dvije šalice bijelog octa i dvije žlice tekućeg deterdženta, pa ju do vrha napuni vrućom vodom.

Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo...

1/8

Prije nego počne čistiti svojim sredstvom za čišćenje, Gigliotti prozore dobro ispere vodom, a zatim u sredstvo moči spužvu i briše stakla.

Kad završi, ponovno ih ispire vodom iz crijeva.

- I to je sve! Samo ih ostavite da se osuše na zraku i biti će blistavi i bez mrlja i tragova! - dodala je.

@stephgigliotti28 Once a year I wash my windows outside, and here’s how I get them ✨sparkling✨ #springcleaning #windowcleaning #windowcleaningrecipe #cleaningtiktok #windows ♬ original sound - Steph Gigliotti

Ovakvo pranje vanjskih stakala Tiktokerica u videu savjetuje svega jednom godišnje, a za unutarnju stranu prozora preporučuje obične papirnate ručnike ili rukavicu od mikrovlakana.

- Ona može potpuno zamijeniti papir - rekla je, a osim za prozore može se koristiti i za pranje ogledala.

- Svake se godine iskoristi papirnatih ručnika u vrijednosti od nekoliko milijardi dolara, a od 17 se stabala proizvede svega jedna tona - rekla je u idućem videu.

Iako je, dodaje, i sama doprinijela golemoj potrošnji kuhinjskog papira, sada to pokušava promijeniti pa rukavicu od mikrovlakana preporučuje svima, prenosi The Sun.

Istraživanje: Pranje suđa smanjuje stres i tjeskobu! Slažete li se ili ipak prepuštate pranje perilici? 😂😉

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije