Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Snimi najbolju kombinaciju hrane i Staropramena i osvoji SMEG hladnjak!

Staropramen i SMEG
Foto: Promo
19.11.2018.
u 12:44

Staropramen je premium češko pivo kreirano na 150 godina dugoj tradiciji praških pivara.

Vrhunsko pivo može biti puno toga, ali jednostavno mora biti hladno. Kako bi vaše najdraže pivo uvijek bilo savršene temperature, Staropramen i SMEG zajednički su kreirali posebnu liniju dizajnerskih hladnjaka, koje možete osvojiti sudjelovanjem u videonatječaju.

Sve što je potrebno učiniti jest snimiti neodoljiv video na temu hrane i Staropramena i objaviti ga na web stranici osvojismeg.staropramen.com do 12. prosinca 2018. godine.

Autori najkreativnijih prijava bit će nagrađeni vrhunskim SMEG hladnjakom u bojama praškog piva br. 1 u svijetu. Zakrivljene linije SMEG hladnjaka u potpunom su skladu s konturama boce i logotipom Staropramen piva, dok zlatni okvir naglašava tradiciju i naslijeđe češkog pivarstva uz dašak elegancije.

Staropramen je premium češko pivo kreirano na 150 godina dugoj tradiciji praških pivara. Proizvodi se isključivo od najkvalitetnijih sastojaka i sinonim je za vrhunsko pivo u 38 zemalja svijeta. SMEG je talijanski proizvođač kuhinjskih uređaja sa 70-godišnjom tradicijom spoja sofisticirane tehnologije i najfinijeg talijanskog dizajna. Oba brenda sinonimi su za autentičnost, kvalitetu i inovativnost koja donosi dodatnu vrijednost u živote svojih potrošača. Ili, kako to u Staropramenu vole reći, oboje streme - savršenoj ravnoteži.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije