Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Smireni i pametni: Ovi horoskopski znakovi najbolje se snalaze u teškim situacijama

Žena
Getty Images
01.10.2021.
u 14:30

Nikada neće dozvoliti da ih problem savlada, već će uvijek pronaći pravo rješenje

Većina nas našla se u teškoj situaciji te se nije znala snaći s raznim problemima. Dok neki nisu dobri u upravljanju s kriznim situacijama, postoje osobe koje se znaju nositi s tim teškim situacijama te uvijek ostaju mirni i staloženi. Prema Pinkvilli, postoje četiri horoskopska znaka koji imaju odlične vještine za upravljanje teškim situacijama.

Blizanci
Budući da su Blizanci nevjerojatno društveni, znaju se nositi s različitim ljudima i situacijama. Ne znoje se kada nešto krene po zlu, već su svjesni i proaktivni kada se radi o upravljanju teškim ljudima ili situacijama.

Stalno `padate` na loše dečke? Vjerojatno ste ovog horoskopskog znaka:

Žena
1/6

Vaga
Baš kao i Blizanci, i Vage su veoma društveni. Imaju puno prijatelja i dobro procjenjuju karakter. Kad upoznaju nekoga, mogu odmah procijeniti njihove snage i slabosti. Takve vještine omogućuju im da se lako nose s teškim situacijama.

Škorpion
Škorpioni su uvijek svjesni okoline, čak i u svakodnevnom životu. Nikada ne spuštaju štit i stoga su, kad god se suoče s teškom situacijom, spremni na to. Budući da uvijek promatraju ljude, skloni su pokupiti mnogo vještina od različitih ljudi što ih osposobljava za rješavanje krize.

Strijelac
Strijelci nastoje ostati mirni i staloženi usred krize. Ne dopuštaju da ih teška situacija pobijedi i brzo razmišljaju u trenutku. Odlučni su, bistre glave i usredotočeni.

Stranac pitao koji je grad u Hrvatskoj najbolji za život: Hrvati nahvalili Osijek!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar acivij
acivij
15:38 01.10.2021.

A, jeste potrefili .... Osobno ne poznajem skoro niti jednog blizanca koji "ne sačeka" da netko drugi izvadi kestenje iz vatre! "Sve znaju", ali rješavanje problema rado prepuštaju drugima.

AD
adminka
16:35 01.10.2021.

ni blizanci ni strijelci nisu smireni i pametni

SN
spiro.nikolajevic
07:12 02.10.2021.

Ma ovo je baš super napisano:)) Samo kad se život pretvori u jednu dugogodišnju tešku situaciju, prestane s biti društven jer si siromašan onda ti je za ku*ac bit blizanci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije