Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto maslaca od kikirikija

Fotografijom školskog ručka osmogodišnjeg sina tata izazvao raspravu online: 'Je li pretjerano'?

Facebook
30.09.2021.
u 11:30

Predviđeno je da se poslužuje hladno!, piše tata uz fotografiju sinovog gurmanskog ručka.

Nedavno se jedan tata na Facebooku pohvalio fotografijom kutije za ručak koju mu je supruga spremila za osmogodišnjeg sina školarca, a u kojoj je bio cijeli rep jastoga, salata s komadićima jastoga, brusnicama, borovnicama, feta sirom i orašastim plodovima, tri KitKat čokoladice i naranča. 

Tata je uz fotografiju napisao i da je 'osmogodišnjak za ručak sam tražio jastoga', a njegov je post online izazvao brojne komentare i otvorio raspravu.

1. listopada obilježava se Svjetski dan osmijeha: rascjepi usne i nepca danas se uspješno liječe

1/7

- Zatražio je jastoga, pa mu je mama spremila - napisao je dodavši da je nakon fotografiranja rep očistila i narezala.

"Predviđeno je da se poslužuje hladno", piše tata uz fotografiju ručka.

Iako je njegova objava u kratkom vremenu na Facebooku prikupila 1.600 lajkova, mišljenja oko skupog gurmanskog ručka za drugašića bila su podijeljena.

- I moja je kćer prošli tjedan imala sličan ručak, samo umjesto KitKat-a muffine, a umjesto jastoga, maslac od kikirikija s džemom - našalila se jedna mama.

- Meni je ovo super. I moja djeca ponekad zažele nešto neuobičajeno i mi to spremimo - rekla je druga mama, no prevladali su komentari s mišljenjem da je jastog ipak preluksuzna namirnica za školski ručak, dok drugi kraj tebe jedu krekere ili pizzu. 

HZJZ objavio detalje: Cijepljenje se snažno preporučuje za ovih pet skupina djece

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
20:10 30.09.2021.

Ako imaju volje i vremena, neka. Bolje to (osim kitkata) nego bureci masni i krafne nezdrave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije