Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebao je savjet

'S djevojkom imam odličan seks, ali ona je zaručena za drugog. Ne znam kako da shvati da želim biti s njom'

Shutterstock
18.04.2020.
u 23:56

Zaljubio se u djevojku s kojom ima odličan seks, ali je ona zaručena za drugog pa ne zna što napraviti.

Jedan muškarac obratio se psihoterapeutkinji Deidri za pomoć jer se zaljubio u ženu s kojom ima odličan seks, ali ona je zaručena za drugog muškarca. Želi biti s njom u vezi, ali nije siguran hoće li ona napustiti svog zaručnika radi njega, prenosi The Sun.

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav: 

“Ona ima 25 godina, ja 26. Upoznali smo se na rođendanskoj zabavi mog rođaka prošle godine. Njezin zaručnik radi s njim, ali ja ga nikad nisam upoznao. Nas dvoje smo brzo kliknuli i ona mi je priznala da se ne slaže sa svojim zaručnikom te da se često svađaju. Razmijenili smo brojeve i brzo smo se počeli redovito nalaziti i pričati. Objasnila mi je sve o svojoj vezi, također da se nisu seksali više od godine dana”, ispričao je. 

Kada je njen zaručnik bio na poslovnom putu, započeli su svoju aferu te, kako sam kaže, imali odličan seks. Sada se pokušavaju vidjeti kada god je to moguće, ali on želi ozbiljnu vezu s njom. “Želim da ostavi svog zaručnika, ali ona je rekla da se mora udati za njega jer je to očekivano. To mi nema smisla, vidim da njena obitelj primjećuje da je nezadovoljna. Želim je usrećiti i provesti cijeli život s njom”, rekao je.

Deidre mu je odgovorila: “Zvuči kao da vaša ljubavnica nesvjesno ulazi u brak sa svojim zaručnikom te ne želi shvatiti istinu svoje situacije. Ako je sad već nesretna, ne postoji šansa da će imati sretan brak. Ako ne budete pažljivi, zauvijek ćete biti njezin tajni ljubavnik. Recite joj da mora izabrati između vas dvojice. Pokažite joj da, ako uđe u brak, njezin život će biti nesretan te joj recite da je volite, ali da više ne možete biti njezin ljubavnik.” 

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju svoj penis bez odlaska pod nož:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije