Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPRUN, AUSTRIJA

Proljetno-snježni vikend na glečeru

kaprun
07.04.2010.
u 09:06

Okorjeli skijaši neće propustiti ni proljetne skijaške vikende na glečerima susjednih nam država.

Već za vikend od 30. travnja do 2. svibnja možete skijati i bordati na jednom od najpoznatijih austrijskih skijališta, glečeru Kaprun-Kitzsteinhorn. Na nadmorskim visinama iznad 2000 metara, uz 50 km skijaških staza i tri snowparka ne treba naglašavati uzbuđenje i spuštanje koji vas očekuju.

Cijena je za odrasle 950 kn, a uključuje skipass za dva dana, dva noćenja u apartmanima u Kaprunu, korištenje saune u apartmanskoj kući i završno čišćenje apartmana. Apartmani su za četiri osobe.

Obvezne doplate na licu mjesta uključuju boravišnu taksu od 2,40 eura za osobe starije od 15 godina. Moguć je dolazak organiziranim putničkim minibusom (8+1 osoba) uz doplatu od 390 kn po osobi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije