Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIVNICA MEJAŠI

Probajte crnu pizzu s aktivnim ugljenom

Turistička patrola Ludbreg
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/4
10.03.2020.
u 08:00

Pivnica Mejaši, Trg Svetog Trojstva 27, Ludbreg

Da u Ludbregu znaju iskoristiti popularnost serija nastalih iz pera njihova sugrađanina Mladena Kerstnera, govori i pivnica i pizzerija u samom središtu grada, nazvana jednostavno – Mejaši. Pivnica ima idealnu lokaciju u “centru svijeta”, s pogledom na glavni trg, uz svetište u kojem se čuva relikvija Predragocjene Krvi Isusove. Tuda u rujnu prođe više od 200.000 ljudi. Nudi uglavnom jela s roštilja na drveni ugljen, neizostavne lignje i pizze iz krušne peći. Kuhar Matija Ljubas ispekao je baš pizzu koja se zove, a kako drukčije nego “Mejaši”, sa špekom, češnjovkama, jajima, svježom paprikom... U ponudi imaju i crnu pizzu s dodatkom aktivnog ugljena.

– Da, naručuju je ljudi, često iz znatiželje, da probaju neobičan sastojak – kaže nam konobar. Pivnica nudi (pre)malo domaćih jela koja bi se mogla nazvati autohtonima i vezati uz ludbreški i podravski kraj. Na pitanje ima li u ponudi kakvo takvo jelo za preporuku, konobar je rekao da nema. Uz lokaciju, najveća je prednost pivnice interijer u rustikalnom stilu, s robusnim drvenim namještajem i zidovima od opeke. Cijene su u tom nepretencioznom ugostiteljskom objektu za svaki džep.

Turistička patrola Ludbreg
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije