Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Pretvorite svoju jutarnju kavu u superhranjiv obrok

U subotu 19. listopada dar u paketu Slano&slatko i Večernji - Gheek dodatak kavi ili obroku
17. listopada 2019. u 10:05 1528 prikaza
Gheek dodatak
Foto: VL

Može li kava u kojoj svakodnevno uživate postati superobrok koji podiže razinu fokusa i energije te daje osjećaj sitosti? Isprobajte Gheek pametne masnoće za dodatak kavi ili obroku koje vam darujemo u subotu 19. listopada u paketu Slano&slatko i Večernji.

Bez ugljikohidrata, bez palminog ulja i dodanih šećera, Gheek suzbija glad i sagorijeva masti. Riječ je o ukusnoj mješavini organskog djevičanskog kokosova ulja i organskog gheeja odnosno pročišćenog maslaca. To je sve. Nema aditiva, aroma, konzervansa i šećera.

Više energije, manje gladi

Sastojci Gheeka prepuni su MCT masnoća koje poboljšavaju funkcije mozga, lako se probavljaju i troše se izravno kao energija pretvarajući se u ketone.

Dodavanjem Gheeka u svoju kavu ili čaj možete spriječiti žudnju za šećerom. Uz to, MCT ulje koje se nalazi u Gheeku poboljšava metabolizam i povećava potrošnju energije.

Količine su ograničene

U subotu 19. listopada požurite se na kioske i potražite paket Slano&slatko i Večernji, jer su količine Gheek pametnih masnoća ograničene!

'25.04.2013., Umag - Microsoft WinDays13 Busines konferencija.  Ivan Djikic od 1997. godine voditelj je laboratorija za molekularnu biologiju tumora u Ludwigovom Institutu za istrazivanje raka u Sveds
Ugledni znanstvenik
VIDEO Osam točaka za obranu od pandemije dr. Ivana Đikića
Divaaa
BEAUTY OTKRIĆE
Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica