Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poznate mame otkrivaju kako im Lumpi olakšava roditeljske dane

Poznate mame otkrivaju kako im Lumpi olakšava roditeljske dane
Foto: Promo
1/3
09.03.2021.
u 14:08

Konzumova privatna marka nudi niz proizvoda koji mamama i tatama pomažu u njezi njihovih beba

Dolazak novog člana u obitelj izuzetno je važan događaj i predstavlja neizmjernu sreću za roditelje, bliže članove obitelji i prijatelje. Međutim, kad u dom uđu ta mala nježna bića, javljaju se i velike promjene u načinu života cijele obitelji u želji da se o bebi brine na najbolji mogući način. Konzum razumije roditelje i njihovu potrebu da za svoje mališane osiguraju samo najkvalitetniju njegu, stoga neprestano proširuje i unaprjeđuje svoju liniju proizvoda Lumpi za njegu i brigu o djeci.

Foto: Arena Hospitality Group

Proizvode Lumpi rado koristi glumica Nataša Janjić Medančić, koja je nedavno rodila djevojčicu Kaju i tako razveselila cijelu obitelj, a osobito Kajinog starijeg brata Tonija. „Ne mogu više zamisliti život bez veselog smijeha naših mališana i malih slatkih trenutaka grljenja i maženja. Lumpi mi svakodnevno pomaže da što više uživam u takvim opuštenim trenucima jer mi omogućava da svojoj djeci pružim kvalitetnu njegu, a to me odmah čini mirnijom i sretnijom pa se mogu bezbrižno prepustiti našim igrama i druženjima. Moram istaknuti pelene, koje odlično upijaju i pravi su mi spas i tijekom dana, a osobito po noći. Kako je Kaja još uvijek mala, noći su nam i dalje prilično neprospavane zbog buđenja radi hranjenja, a onda mi je zaista važno da je tijekom noći suha kako je presvlačenjem ne bih dodatno razbudila“, otkrila je Nataša.

Pelene Lumpi odlikuje vrhunska tehnologija SAP za maksimalno upijanje koja pruža suhoću i tijekom dana i noći. Anatomski oblik smanjuje rizik istjecanja i propuštanja te pruža djetetu osjećaj ugode i slobodu kretanja, dok je široka traka za zatvaranje mekana i elastična što jamči potpuno prianjanje i istovremeno udobnost. Osim pelena i pelena-gaćica, asortiman Lumpi obuhvaća i druge proizvode neizostavne u njezi mališana, kao što su vlažne maramice bez umjetnih boja i alkohola, papirnate maramice, blazinice, podloge za presvlačenje, vatirani štapići, tekući sapuni, gelovi za tuširanje i pjenaste kupke.

Foto: Arena Hospitality Group

Osim linije za njegu nježne dječje kože, u asortimanu Lumpi nalaze se i žličice za hranjenje koje ne sadrže bisfenol A, kao i voćne kašice u tubi s BIO certifikatom, bez dodanih šećera i umjetnih bojila. Dostupne su u tri okusa – jabuka, jabuka/banana/ jagoda i jabuka/banana/zob, a zahvaljujući inovativnom i praktičnom pakiranju odlično su rješenje za brze zalogaje u pokretu. Malo veći mališani mogu uživati u krem namazu od lješnjaka s grisinima, a za veseo početak dana tu su hrskave žitarice i žitne kuglice obogaćene vitaminima, željezom i kalcijem, instant kakao za ukusne napitke te slasni namazi u dva različita okusa – lješnjak-kakao i lješnjak-mlijeko. 

Proizvodi Lumpi nalaze se na policama Konzumovih prodavaonica diljem Hrvatske, a više informacija o njima dostupno je na konzum.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije