Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Pogriješila sam: Susjeda i ja zamijenile smo muževe

varanje
Shutterstock
28.01.2019.
u 09:46

Parovi su odlučili otići na zajednički, dvotjedni odmor. Bio je dogovor da jedan dan u tjednu zamijenjeni parovi imaju svoj dan, odnosno noć, bez djece. Oba para uživala su u strasti.

Možda ste pomislili da je ideja koja je pala na pamet Kay Moriarty, da sa susjedom zamijeni muža, "moderna", no istina je daleko od toga. Dogodilo se to 70-ih godina, a danas umirovljena 78-godišnja Kay žali zbog tog nesmotrenog poteza. Kaže, to joj je pogreška života. 

Naime, nakon što je pročitala jednu knjigu o samopomoći, knjigu je proslijedila i svojoj prijateljici i prvoj susjedi Riti. Kad ju je i ona pročitala, došle su na ideju da malo zamjene muževe, piše Mirror.

Kay je upoznala četiri godine starijeg supruga Roberta kada je imala 19 godina, a on 23, i nakon više godina braka u kojem su dobili dvoje djece, tražila je strast koja se u tom braku izgubila. 

Ispričala je kako je njen suprug bio jedini muškarac s kojim je imala odnose u životu i nikada ga nije prevarila. Ipak, unatoč tome, pitala se kako bi bilo spavati s nekim drugim. U braku su dobili kćer i sina koji su bili vršnjaci dviju kćeri njihovih prvih susjeda. 

Ideja o zamijeni muževa kod njezina supruga Roberta nije naišla na odobravanje, protivio se, no susjedin muž Terry želio je zamjenu. Kay je cijelu situaciju opisala u svojoj knjizi "The Husbands Next Door".

Parovi su odlučili otići na zajednički dvotjedni odmor. Bio je dogovor da jedan dan u tjednu zamijenjeni parovi imaju svoj dan, odnosno noć, bez djece. Oba para uživala su u strasti. Kada su se vratili svojim domovina, Rita i Robert rekli su svojim supružnicima da su odlučili ostati zajedno i izgraditi zajednički život te da će sva djeca živjeti s njima. Šokirana Kay nije se mogla nikom požaliti zbog srama koji je osjećala. Ostala je bez svega pa se preselila Terryju. Kći je ipak ostala s njima, kao i mlađa Terryjeva. 

Sin se udaljio od svoje majke i s njom nikada više nije imao dobar odnos, a njezina kći udaljila se od oca koji je s novom ženom otišao živjeti na drugi kraj zemlje. Iako je uživala u strastvenoj noći s Terryjem, Kay je jako nedostajao suprug Robert s kojim je imala stabilan dom. Cijeli život žali zbog odluke koju su donijeli, a s Terryjem se razvela nakon sedam godina veze. 

Pogledajte i video Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

Komentara 10

DU
Deleted user
11:15 28.01.2019.

Tako si i novinari zamjenili pamet za idiotizam. Doci ce i vrijeme kad ce zaliti zbog toga.

LU
lukathereem
11:52 28.01.2019.

Prevela sama sebe žednu preko vode

IM
Immanuell
11:36 28.01.2019.

Treba doći na takvu ideju....... Da se nitko nije sjetio da bi se baš to moglo dogoditi........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije