Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispovijest

`Muž me varao dok nam se sin borio za život...`

Shutterstock
25.01.2019.
u 20:01

Dječak je podvrgnut agresivnom liječenju, a nakon godinu dana premješten je u drugu bolnicu na liječenje.

Prijevare su uvijek bolne i teške, ali u nekim situacijama još i više.

Jedna je Australka, koja je ostala anonimna, piše Daily Mail, otkrila kako je suprug varao s njenom prijateljicom u vrijeme dok se njihov sin star 14 mjeseci u bolnici borio za život.

Kada je uz začepljen nos i povraćanje, njihov sin dobio po tijelu i neobjašnjive modrice, odveli su ga u bolnicu. Dijagnosticirana mu je akutna mijelonična leukemija, maligna bolest krvi,  odnosno koštane srži koju karakterizira nekontrolirano stvaranje krvnih stanica mijeloičnog reda. 

Dječak je podvrgnut agresivnom liječenju, a nakon godinu dana premješten je u drugu bolnicu na liječenje.

U to je vrijeme njen suprug rekao da se vraća u njihov obiteljski dom kako bi spakirao stvari i sredio sve kako bi njihov stan mogli iznajmiti dok u njemu ne borave.

Iako je mislio ostati tek nekoliko tjedana, javio joj je da se sve oduljilo te da mora ostati duže, a pomoći će mu i njena prijateljica. 

Uskoro je njegova supruga primijetila promjenu u njegovu ponašanju prema njenoj prijateljici i odlučila ga suočiti sa svojim sumnjama. Iako je prvotno negiaro ikakvu vezu sa suprugovom prijateljicom, priznao je da je zaljubljen. 

Par se razveo 2017., godine, dječak danas ima sedam godina, a njegova majka ima novog partnera s kojim je nastavila život. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada vidi oca bez brade

 

Ključne riječi

Komentara 5

BE
Bel
23:06 25.01.2019.

Sto je tu cudno? Nije varao dijete vec majku. To dvoje nuzno nije povezano. Covjek je svoj stres rjesavao kako je najbolje znao.

Avatar Kljusar
Kljusar
05:08 26.01.2019.

u pravilu velika većina muškaraca napušta obitelj gdje su neizliječivo bolesna žena ili dijete.

DA
dahna
04:11 26.01.2019.

Čemu dramit....riješit se muža i priča završena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije