Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila ljutit oglas

Prevario trudnu djevojku, a onda je stigla osveta koja bi razbjesnila svakog muškarca!

Facebook
21.01.2019.
u 10:02

Georgia je udarila tamo gdje najviše boli – prodala je njegov Xbox i to za samo tri funte...

Georgia Jackson na društvenim mrežama objavila je oglas koji je privukao pozornost, a u njemu prodaje Xbox za samo tri funte.

Naime, otkrila je da ju je njezin dečko, s kojim je u vezi četiri  godine, prevario dvaput – prvi put prije nešto više od dvije godine, a drugi put kad je bila trudna s njihovim prvim djetetom. Osim dragocjene konzole, na prodaji su se našle skupocjene slušalice te hrpa igrica, a 24-godišnjakinja je napisala da ga je stavila na prodaju čim je doznala da je spavao s drugom ženom.

Bili su u vezi četiri godine, a Georgia je doznala da ju je dvaput prevario.
Foto: Facebook/ Naš potok

Kaže da bi ga radije nekome poklonila umjesto da ga prodaje za tako nizak iznos, no "mora se kupiti novi kuhinjski nož s obzirom na to da je onaj koji je imala sada u njegovim automobilskim gumama". 

Objavu je upotpunila emotikonom koji se smije, a dočekalo ju je mnoštvo poruka podrške. Daily Mail prenosi kako je objava podijeljena više od 25 tisuća puta, a jedan korisnik društvenih mreža je napisao:

– O moj Bože, ne mogu se prestati smijati... 

Foto: Facebook/ Naš potok

Georgia je za The Sun rekla kako je to za nju velika izdaja:

– Uvijek sam razmišljala da ću, ako mi nešto loše napravi, razbiti njegov Xbox. Međutim, znala sam da će ga još više razbjesniti ako ga prodam. Željela sam ga poniziti, a nakon što sam objavila oglas na Facebooku, osjećala sam se mnogo bolje. 

Dodala je da je 25-godišnji Josh Maddock slomio njezino srce – u početku je bila zabrinuta oko toga treba li objavljivati takav sadržaj, no nazvala je to svojom osvetom. 

>> Pogledajte reakciju djevojčice kad vidi oca prvi put bez brade

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

ZV
Zvonacc
11:38 21.01.2019.

Hahahha, mogla ga je mijenjati za vibrator....

MO
modovisisajteMaraschino
10:43 21.01.2019.

sad će imati više razloga i vremena da se "igra" sa drugim ženama kad nema XBOX

Avatar Sokol
Sokol
11:24 21.01.2019.

I vidi se razlog zašto ju je varao. Pa ova je već za čekaonicu psihijatrijske bolnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije