Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TikTok video

Podijelio u viralnom videu: 'Šest godina nisam znao da je ovo na mikrovalnoj naljepnica!'

mrelectricnick
04.11.2021.
u 21:42

Upravo sam zbog tvog videa shvatio da je i na mojoj mikrovalnoj naljepnica, a imam je devet godina, napisao mu je jedan korisnik.

Nedavno je jedan TikTok korisnik podijelio svoju zabludu oko mikrovalne pećnice koja se, čini se, dogodila mnogima.

U svom je videu koji je brzo postao viralan na računu @@mrelectricnick pokazao svoju mikrovalnu s vidno izlizanim gumbima, no onda je odlijepio plastiku i ispod otkrio netaknutu kontrolnu ploču s 'novim' gumbima.

@mrelectricnick

#stitch with @meganmitchellofficial NO EFFING WAY.

♬ original sound - mrelectricnick

"Nema šanse!", napisao je iznad svog videa u kojem je objasnio da punih šest godina nije primijetio da pećnica ima zaštitnu naljepnicu.

Njegov je video brzo postao viralan i pregledan je više od 1,8 milijuna puta, a na stotine je korisnika komentiralo da im se dogodilo to isto.

Na ISS poslana mikrovalna pećnica, za 'prve svemirske kolače

1/3

- Upravo sam zbog tvog videa shvatio da je i na mojoj mikrovalnoj naljepnica, a imam je devet godina! - napisao mu je jedan korisnik.

- Ne mogu to skinuti jer je to jedini način da znam koje gumbe treba pritisnuti! - rekao je drugi koji je očito s vremenom napamet naučio za što koji izlizani gumb služi.

- Obično se na ovakvim uređajima ostavi plastična naljepnica, da se staklo ispod ne okrhne ili ne izgrebe, tako da savjetujem svima da je ostave, bez obzira što su se gumbi 'istrošili' - poručio je jedan pratitelj, prenosi The Sun.

TikTokerica u svom videu: 'Jeste li znali da se ovako jelo pravilno zagrijava u mikrovalnoj?' 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
00:18 05.11.2021.

Zasto bi netko snimao kako skida naljepnicu sa mikrovalne ? Fake do bola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije