Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super trik

Pizza majstori otkrili metodu podgrijavanja pizze: Korici će se vratiti hrskavost, a sredina neće biti gnjecava

Pizza
Pixabay
03.11.2021.
u 07:00

Iako neće biti jednako ukusna kao pizza koja je tek izašla iz krušne peći, svakako je bolja ova metoda nego da je jedete hladnu.

Pizza majstori iz restorana Domino's u Australiji otkrili su kako podgrijati ostatke pizze da korica, zajedno s ostalim sastojcima, bude hrskava.

Super je vijest da preostale kriške možete ubaciti u mikrovalnu, nema potrebe da vadite posudu i palite pećnicu. 

Testirali smo pizza cutove u Zagrebu, pogledajte kakvi su dojmovi:

Uz tanjur pizze, u mikrovalnu stavite i jednu čašu vode i zajedno ugrijte na 30 sekundi. Pizza će brzo postati topla, a korici će se vratiti hrskavost. Izvući će se vlaga iz pizze, pa neće biti gnjecava.

Iako neće biti jednako ukusna kao pizza koja je tek izašla iz krušne peći, svakako je bolja ova metoda nego da je jedete hladnu, prenosi Mirror savjete djelatnika pizzerije.

Probali smo najskuplju pizzu u gradu: Tijesto se za nju priprema 72 sata, a stoji 225 kn

Pizza
1/9

Komentara 1

KG
KG002
09:32 03.11.2021.

Možeš staviti ne znam što, većina hrane pregrijane u mikrovalnoj je za … Bolje upaliti pećnicu, bar nemaš osjećaj da poslije jedeš džon od cipele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije