Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu im baš nešto

Ovo su poze koje žene nimalo ne vole

Seks
Foto: Shutterstock
1/10
15.07.2017.
u 21:15

Mnogo poza je neudobno i žene ih ne preferiraju, iako su vrlo česte među parovima.

Ima jako puno različitih poza među kojima parovi mogu pronaći one najbolje za njih. Misionarski položaj je najčešći položaj u seksu, a ženama je posebno omiljen. Istovremeno, mnogo poza je neudobno i žene ih ne preferiraju, iako su vrlo česte među parovima. 

Evo o kojima je riječ....

69

Ovo je poza koja možda većini muškaraca izgleda vrlo privlačno, no, čini se kako je žene baš i ne preferiraju. Seks bi trebao biti ugodan i opuštajuć, posebice oralni. Ali za ženu koja je gore, to sigurno nije. 

Pod tušem

Seks pod tušem može biti nezgodan. Skliska površina, neodgovarajuća temperatura vode, prskanje vode u oči... Kako god bilo, i seks pod tušem se svrstao na listu nepoželjnih kod žena. 

Obrnuta "kaubojka"

Žene preferiraju biti u poziciji da su gore dok muškarac ležina leđima. U ovoj pozi najčešće doživljavaju orgazme. I dok je za muškarce poza "obrnute kaubojke", itekako primamljiva, ženama baš i nije. Na ovaj nema dovoljno stimulacije klitorisa i orgazam će češće izostati te ovu pozu izbjegavaju. 

Stajanje na nogama 

Seks "s nogu" može za žene biti vrlo neudoban i neprivlačan. žena se mora pridržavati za neku površinu, nerijetko uopće u ovoj pozi ne može doživjeti orgazam niti se pošteno opustiti. Ovo je još jedna od poza koju žene žele izbjegavati. 

Ključne riječi

Komentara 4

SO
SoloHan
22:42 15.07.2017.

Jel se vi zajebajete, ili ovo smatrate novinarstvom, al ono ozbiljno.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:16 16.07.2017.

ne kuzim...je li ovo pisala jumferica ili lezbosanka(lezboskinja, kako god zelite)?

AU
austrougarskigeneral
10:29 16.07.2017.

da moš mislit šta ne vole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije