Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada znate

Ma kakvo bujno poprsje... Evo na što muškarci zaista 'padaju'

Muškarac odmjerava drugu ženu
Foto: Thinkstock
1/5
12.07.2017.
u 08:46

Ni noge nisu ono što će biti presudno u odabiru partnerice, nije bitno jesu li duge, samo nije poželjno da su krive.

Muškarci ipak toliko ne padaju na bujne grudi koliko na intelekt, kažu stručnjaci. 

Evolucijski biolog, profesor David Bainbridge tvrdi da muškarci vole simetričnost jer ona sugerira da je partnerica zdrava i ima stabilne gene. A grudi su rijetko simetrične, posebice one većeg broja.

Ni noge nisu ono što će biti presudno u odabiru partnerice, nije bitno jesu li duge, samo nije poželjno da su krive. Upravo zbog one prethodno spomenute – simetrije. 

Akademik s Cambridgea smatra da muškarci preferiraju inteligenciju jer smatraju da će takva žena biti odgovornija majka. 

Drugo istraživanje provedeno na sveučilištu St. Andrews pokazalo je da će muškarce češće privući žena koja ima sličnu frizuru i istu boju očiju kao i njihova majka. Istraživači smatraju da je to povezano s osjećajem sigurnosti i posebnom povezanošću s majkom koju imaju od rođenja. Istraživanje sa sveučilišta Tokyo pokazalo je da muškarce privlači žena koja ima još jednu sličnost s njihovom majkom – visinu.

Komentara 14

DA
dannyfreeman
11:59 12.07.2017.

Seven of Nine je zakon, tijelo kao Jenna Jameson a um kao u Nikole Tesle. A jbg, zato je to SF

KE
Kurtz_Emuchello
10:02 12.07.2017.

Aaaa sad mi je jasno zašto me Lidija Bačić ne privlači. Njen IQ na razini broja mojih cipela me odbija.

Avatar jest
jest
11:19 12.07.2017.

Hmmm ako sada ovo stavimo u kontekst sa Bačićkom koju dolaze gledati a ne slušati hiljade raspojasanih i napaljenih mužjaka, onda će biti ili da je Lidija jako pametna ili da oni još nisu evoluirali u Homo sapiensa. Kada analiziramoo Lidijine postupke i tekstove odnosno njene zadnje "istupe" moramo zaključiti kako je lakše pronaći novu elementarnu česticu u velikom hadronskom sudaraču u Švicarskoj negoli njen IQ pa će ipak biti da njeni poklonici još nisu evoluirali. Veselja li za antroploge - pravac u Hrvatsku, to je samo žarište novih otkrića, zaboravite Krapinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije