Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ma kakvo bujno poprsje... Evo na što muškarci zaista 'padaju'

Ni noge nisu ono što će biti presudno u odabiru partnerice, nije bitno jesu li duge, samo nije poželjno da su krive.
12. srpnja 2017. u 08:46 14 komentara 85672 prikaza
Muškarac odmjerava drugu ženu
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/5

Muškarci ipak toliko ne padaju na bujne grudi koliko na intelekt, kažu stručnjaci. 

Neobičan par ČUDNO ILI NE? U stabilnoj su vezi 3 godine, a nikad se nisu vidjeli

Evolucijski biolog, profesor David Bainbridge tvrdi da muškarci vole simetričnost jer ona sugerira da je partnerica zdrava i ima stabilne gene. A grudi su rijetko simetrične, posebice one većeg broja.

Ni noge nisu ono što će biti presudno u odabiru partnerice, nije bitno jesu li duge, samo nije poželjno da su krive. Upravo zbog one prethodno spomenute – simetrije. 

Akademik s Cambridgea smatra da muškarci preferiraju inteligenciju jer smatraju da će takva žena biti odgovornija majka. 

Drugo istraživanje provedeno na sveučilištu St. Andrews pokazalo je da će muškarce češće privući žena koja ima sličnu frizuru i istu boju očiju kao i njihova majka. Istraživači smatraju da je to povezano s osjećajem sigurnosti i posebnom povezanošću s majkom koju imaju od rođenja. Istraživanje sa sveučilišta Tokyo pokazalo je da muškarce privlači žena koja ima još jednu sličnost s njihovom majkom – visinu.

seks nije muka Poza ova, ona, a vruće kao u paklu. Stručnjaci kažu: Ovo ne propuštajte! Poljubac, ljubljenje e, da...cmok! Što način na koji se ljubite otkriva o vama? Par vječna dilema Tko koga više treba, žene muškarce ili muškarci žene?
Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
 • dannyfreeman:

  Seven of Nine je zakon, tijelo kao Jenna Jameson a um kao u Nikole Tesle. A jbg, zato je to SF

 • Kurtz_Emuchello:

  Aaaa sad mi je jasno zašto me Lidija Bačić ne privlači. Njen IQ na razini broja mojih cipela me odbija.

 • Avatar jest
  jest:

  Hmmm ako sada ovo stavimo u kontekst sa Bačićkom koju dolaze gledati a ne slušati hiljade raspojasanih i napaljenih mužjaka, onda će biti ili da je Lidija jako pametna ili da oni još nisu evoluirali u Homo sapiensa. Kada analiziramo ... prikaži još!o Lidijine postupke i tekstove odnosno njene zadnje "istupe" moramo zaključiti kako je lakše pronaći novu elementarnu česticu u velikom hadronskom sudaraču u Švicarskoj negoli njen IQ pa će ipak biti da njeni poklonici još nisu evoluirali. Veselja li za antroploge - pravac u Hrvatsku, to je samo žarište novih otkrića, zaboravite Krapinu!