Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TINDER IH ČASTI

Par koji je u vezi na 'neviđeno' dobio ponudu koju ne može odbiti!

Josh Avsec i Michelle Arendas
Foto: Facebook
12.07.2017.
u 18:01

Josh Avsec i Michelle Arendas mogli bi se konačno vidjeti na Havajima, budući da im je Tinder ponudio platiti romantični vikend

Par koji je u vezi već tri godine a nisu se dosad vidjeli uživo uskoro će na putovanje iz snova zahvaljujući Tinderu, aplikaciji preko koje su se upoznali. Podsjetimo, Josh Avsec i Michelle Arendas  studiraju na Kent State Universityju u Ohiu, a zbog brojnih obaveza nisu se stigli vidjeti.

- Ovo je poput neke vrste sna. Sastanak na Havajima je više nego što sam očekivao - napisao je Avsec uz poruku Tindera koji je Michelle i njemu dao ponudu za plaćenim vikendom na Havajima.

- Nadamo se samo da vam neće trebati dvije godine dok se spakirate- našalili su se iz Tindera.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:55 13.07.2017.

zaista treba biti malouman da bi se povjerovalo u ovako nesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije