Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ljetni provod

Ovi vrhunski barmeni otvorili su fenomenalan bar na Trešnjevci! Jeste li već probali njihove koktele?

Ljetni kokteli
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
1/5
06.07.2021.
u 11:34

Okušajte se i sami u ulozi kućnog koktel majstora uz recepte Dominika Bečvardija iz posebnog priloga Ljetni kokteli! Prilog potražite na dar uz Večernji u četvrtak 8. srpnja!

Mlade i talentirane generacije barmena polako preuzimaju barsku scenu i podižu ljestvicu kvalitete ponude poprilično visoko. Ruše predrasude da su kokteli isključivo šarena pića s kišobrančićima, konstantno se educiraju u poznatim svjetskim barovima i školama, ne boje se učiti i ulagati u svoje znanje, a potom ga s velikom ljubavlju prenose u vlastite autorske projekte. 

Upravo jedan takav, originalan, drugačiji i poseban bar nedavno je otvoren na zagrebačkoj Trešnjevci, u neposrednoj blizini tamošnje tržnice. Mjesto pod ljupkim i intrigantnim nazivom Peaches & Cream Bar osvaja na prvu, a cjelokupan koncept osmislila su dvojica vrhunskih barmena i stručnjaka u svojoj profesiji, ali prije svega dobri prijatelji Dominik Bečvardi i Mišel Posavac

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Budući da su u Peachesu kokteli jedna od okosnica, vlasnici su osmislili posebnu priču oko njih, stoga ponuda koktela nije ograničena unaprijed formiranom ponudom, već svaki gost može popiti koktel prema vlastitom izboru i željama. Uz nekolicinu kultnih koktela, karta se mijenja i sezonski ovisno o dostupnim sastojcima ili trenutačnoj inspiraciji barmena. 

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Dok vas put ne nanese u ovaj fenomenalno uređen bar u kojem dominira veliki šank za kojim je pravi gušt ispijati vrhunske koktele, okušajte se u ulozi kućnog koktel-majstora prateći recepte iskusnog barmena Dominika Bečvardija.

Posebni prilog Ljetni kokteli

Potražite 14 koktel recepata u posebnom prilogu Večernjeg lista u četvrtak 8. srpnja. U prilog Ljetni kokteli potražite recepte za Campari tonik, Candy jar, Boulevardier i mnogi drugi!

Prilog potražite na dar uz Večernji u četvrtak 8. srpnja!

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije