Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
austrijski street food

Originalni austrijski specijaliteti stigli su u Zagreb

Wurst bar
Foto: PR FOTO
1/5
02.06.2016.
u 10:00

Otvoren je prvi i jedinstveni austrijski Wurst Bar po uzoru na najpoznatiju bečku gastro ponudu koja obuhvaća najbolje mesne delicije.

Komentara 1

DU
Deleted user
16:43 02.06.2016.

Kobasice su u Austriji stvarno street food, jeftine, ukusne i dostupne, neki kiosci rade i po cijelu noć (mislim da je oko 3 EUR kobasica, senf, kruh i krastavac/luk). U boljim restoranima ih uglavnom nema. Sad nam dolaze austrijanci i prodaju te iste kobasice kao nekakv luksuzan proizvod. I kod nas ima dovoljno snobova koji će te priče popušit i platiti te kobasice kao da su neznamjašto.WurstBar koješta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije