Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što učiniti?

Očajan je: U vezi sam s djevojkom koja ne želi ostaviti partnericu zbog kredita za stan

Shutterstock
13.08.2020.
u 20:00

Iako je rekla da će prekinuti vezu s djevojkom jer želi biti s njim, još uvijek to nije napravila.

Jedan muškarac potražio je pomoć kod psihoterapeutkinje Deidre. On je u započeo vezu s jednom djevojkom koju je upoznao prošle godine na poslu. Odmah su 'kliknuli' i nikada se nije osjećao tako dobro s nekim, a seks je bio odličan. Problem je nastao kada mu je ona otkrila da živi sa svojom partnericom. 

"Radimo od doma zbog koronavirusa i uopće ju ne viđam. Rekla mi je da nije zaljubljena više u svoju partnericu i da želi biti sa mnom, ali nije to sve tako jednostavno. Zajedno imaju kredit za stan. Ne znam što da radim, nedostaje mi i ne spavam noćima zbog nje. Bojim se da ću ju izgubiti, ponekad provedem noći plačući kada pomislim na to."

Rekla mu je da će srediti svoju situaciju, ali još uvijek nije.

Jedan je korisnik TikToka uspio otkriti recept umaka koji se nalazi u Big Macu: Evo kako ga pripremiti.

Deidre odgovara: "Moraš početi forsirati rješenje ove situacije. Budi hrabar i preuzmi kontrolu nad svojim životom - reci joj da ovakva situacija nije u redu ni prema kome i postavi joj rok do kada treba sve srediti ili ćeš prekinuti odnos. Ovako možeš biti u ovoj poziciji godinama. Vidjet ćeš kako će ona postupiti, a ako ni nakon ozbiljnog razgovora ne poduzme nešto, onda kreni dalje."

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:24 13.08.2020.

hmmm... sta uraditi... pa nek im otplati kredit za stan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije