Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice afere

Tijekom krize u braku imao aferu s bivšom, koja je ostala trudna: 'Nisam joj mogao odoljeti'

Shutterstock
11.08.2020.
u 19:37

"Morao sam reći ženi za dijete. Još uvijek smo zajedno, ali potpuno je hladna prema meni."

Par se upoznao prije tri godine na poslu, a vrlo brzo stupili su u brak. Njezin otac se početkom ove godine razbolio i ona je otputovala u rodnu zemlju, Tursku, kako bi pomogla majci i obitelji u teškim trenutcima. "Užasno mi je nedostajala, a svaki dan smo razgovarali putem videopoziva. Nakon nekog vremena postao sam frustriran od cijele situacije", počinje priču anonimni muškarac.

"Iznenada mi je bivša poslala poruku i pristao sam na poziv da dođem k njoj. Bila je to glupa ideja jer sam znao da joj je još stalo do mene. Večerali smo, pili vino i... Završili smo u krevetu. Nisam mogao odoljeti i iako sam se osjećao grozno nakon toga, vidjeli smo se još nekoliko puta. Čim sam mogao, kupio sam kartu i otputovao kod supruge."

Nije joj ništa rekao, ali bivša je nastavila slati poruke iako je htio prekinuti aferu, pa je supruga počela sumnjati. "Jednom je vidjela poruku i samo rekla da želi rastavu. Rekao sam joj da ju volim i da možemo ovo izgladiti."

Pogledajte novu epizodu podcasta Večernjeg u kojoj je gostovao Dino Rađa:

Kada su se vratili u Englesku saznao je da je bivša trudna. "Morao sam reći ženi za dijete. Još uvijek smo zajedno, ali potpuno je hladna prema meni."

"Ovo je velika promjena koja se događa", zaključila je Deidre i nastavila: "Tražite je da pružite braku još jednu šansu i predloži bračno savjetovanje. Dijete bi ju moglo konstantno podsjećati na prevaru. Ako se volite i još uvijek želite zajedničku budućnost možete prebroditi ovo."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije