Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ginger

Novi sushi bar u samom srcu Zagreba

Sushi barovi Zagreb
Jakov Novak
06.06.2014.
u 12:05

Za pripremu sushija vrlo je važna vještina odstranjivanja krvi iz ribe i filetiranja, što u Japanu pravi majstori uče godinama.

Zagreb je dobio još jedno mjesto namijenjeno ljubiteljima japanske kuhinje.

Sushi je sve popularnija hrana među svim generacijama, a Ginger je novootvoreni sushi bar s ponudom japanskih specijaliteta, smješten u samom središtu Zagreba, u Masarykovoj ulici.

Sushi ondje priprema majstor iz Japana Vas Yasuo Yamada, a važno je napomenuti da koristi najsvježije namirnice i vrhunsku rižu.

Ponuda je odlična, a uz ljubitelje ribljeg sushija zadovoljni će biti i vegetarijanci.

Inače, za pripremu sushija vrlo je važna vještina odstranjivanja krvi iz ribe i filetiranja, što u Japanu pravi majstori uče godinama. Uz to, riža mora biti ljepljiva, ali ne i prekuhana.

>>Poslastica sa sirovom ribom i rižom sve je draža Zagrepčanima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije