Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi Pan Radler Breskva đumbir

Novi Pan Radler Breskva đumbir
Foto: Promo
1/3
23.05.2018.
u 15:03

Ribamo ga, režemo ga u vodu za osvježenje, kuhamo ga za čaj – đumbir nas iz godine u godinu sve više osvaja. Novi okus Pan Radlera donosi nam ga u neočekivanom obliku, sljubljenog s breskvom i pivom.

Pan Radler Breskva đumbir novi je okus u Panovoj obitelji radlera; okus koji će osvojiti sve one koji od svog osvježenja traže više. Kombinacija Pan Lagera, voćnog soka breskve i aromatičnog đumbira nudi nešto drugačije i moderno – radler koji osim voća u sebi sadrži i začinsku notu.

Otkrivanje novih okusa, koji nisu autohtoni našem podneblju, sve je veći trend među hedonistima. Novi začini razbijaju rutinu uvijek sličnih aroma i donose promjenu u svakodnevnicu, a kad se uklope s dobro poznatim favoritima, čine jedinstvenu kombinaciju.

Foto: Promo

Đumbir je možda i najbolji primjer egzotične mirodije koja je pronašla svoje mjesto u hrvatskim kuhinjama. Porijeklom iz južne Azije, ova gomoljasta biljka zaštitni je znak indijske kuhinje, i čest sastojak različitih slanih i slatkih jela. Dok je nekad đumbir bio rezerviran za specijalizirane trgovine, danas je korijen đumbira postao dostupan i pristupačan mnogima. Ribamo ga, režemo ga u vodu za osvježenje, kuhamo ga za čaj – đumbir nas iz godine u godinu sve više osvaja.

Upravo zato Pan Radler uklopio je đumbir u pitki, poznati okus Pan piva, kao i sok ljetne miljenice breskve. Breskva tako radleru daje slatkoću i poznati, puni okus, a đumbir notu egzotičnosti i orijentalnosti. Novi okus Pan Radler Breskva đumbir dostupan je u povratnoj boci od 0,5 L na svim bolje opskrbljenim prodajnim mjestima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije