Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovacije za male i velike kreativce u kuhinji

Novi dekori iz Dr. Oetkera - bijela Fondant deka i Šećerno pismo s okusom čokolade

Dr. Oetker
Foto: PR FOTO
1/3
28.10.2015.
u 10:46

Veliki i mali kreativci u kuhinji od sada imaju na raspolaganju dva nova proizvoda iz Dr. Oetkera za ukrašavanje slastica u vlastitom domu: bijelu Fondant deku i Šećerno pismo s okusom čokolade. Novi Dr. Oetker dekori omogućuju vam da u tren oka odjenete vaše slastice u neodoljivo ruho i još više uživate u pripremi omiljenih torti i kolača.

Dr. Oetker bijela Fondant deka prekriva torte i kolače finom, šećernom masom koju možete dalje ukrašavati po želji. Vrlo je praktična i jednostavna za uporabu jer dolazi već izvaljana i spremna za polaganje na torte i kolače, a na vama je da odlučite hoće li torta ostati klasična bijela, ukrašena šećernim pismom ili složenije dekorirana. Dr.Oetker bijelom Fondant dekom možete pokriti cijelu tortu promjera 26 do 28 cm, a ako je tanje izvaljate možete njome pokriti torte ili kolače veće površine. Od Fondant deke možete izrezati i lijepe ukrase za muffine, minjone ili kolačiće kao i ljupke detalje poput vrpci o Fondant deke. Također, možete ju kombinirati s Dr. Oetker crvenom i bijelom Dekor Fondant masom za prave dekoraterske čarolije. S novom Dr. Oetker bijelom Fondant dekom možete biti sigurni da će se vaša torta ili kolači s lakoćom pretvoriti u pravu vizualnu senzaciju.

Dr. Oetker Šećerno pismo s okusom tamne, mliječne i bijele čokolade oduševljava bogatstvom okusa i praktičnim pakiranjem u tubici - odmah spremno za pisanje lijepih poruka ili kreativno crtanje. Bilo da ih koristite za ispisivanje lijepih riječi ili kreativno ukrašavanje, vaši će keksi, kolačići ili torte u tren oka dobiti jedinstvenu i ukusnu notu. Pustite mašti na volju i uživajte u ukrašavanju sami ili u društvu vaših najmlađih. Isprobajte Dr. Oetker Šećerno pismo s okusom tamne, mliječne i bijele čokolade: napišite najslađe riječi i dekorirajte s ljubavlju – oslobodite svoju kreativnost!

Jedno pakiranje Dr. Oetker bijele Fondant deke sadržava jedan već izvaljani pokrov (450 g) i može se pronaći u trgovinama po preporučenoj MPC od 49,00kn. Dr. Oetker Šećerno pismo s okusom čokolade može se pronaći u trgovinama po preporučenoj MPC od 20,90kn. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije