Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Giardin, Sveta Marina

Nijemci, kad izrone iz mora, tu idu na odojka

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
10.08.2021.
u 09:59

Hrana je ovdje odlična, specijalitet su lignje Šikon, receptu kuhara Franka, koje se okreću na žaru

Mješanac Oskar dočekuje goste u malom modernom restoranu u Svetoj Marini. Ima Oskar godina, već mu je 16, pa mu se dan u restoranu Giardin (talijanski vrt) svodi na muvanje i čekanje – kad će s vlasnicima (napokon) ići kući... Leži na suncu, i tek promatra goste, tko se muva po terasi.

Restoran je lijep, baš kako i naziv kaže - Vrt. Đardin. nema ovdje zatvorenog prostora, sve je na otvorenom, a posebni su po – pečenom odojku. Eto, jedan se upravo vrti, uskoro će ga konobari Roko i Roberto skinuti s ražnja.

– Iako sam Slovenac, doselio sam se u Svetu Marinu prije moje supruge! Došao sam tu kao beba, moj je otac kupio vikendicu u Marini prije nego li stan u Ljubljani! (smijeh) I ja sam već tu bio, kada se moja Nataša rodila – priča Grega Regvat (49).

Supruga Nataša Paliska (47) dodaje: – Poznajemo se od djetinjstva, a vezu smo počeli upravo na šanku ovog restorana... – smije se Paliska.

Hrana je ovdje odlična, specijalitet su lignje Šikon, receptu kuhara Franka, koje se okreću na žaru, a zatim poslužuju s tartarom od kozica i pomodora koje rastu pokraj restorana (80 kuna).

Fina im je i Tagliata s tartufima (149 kn), ali odojak s kupus salatom je gostima, pretežito strancima, delicija... U Giardinu u Svetoj Marini spas je od vrućine, a jede se vrlo dobro. I vlasnici su simpatični

Večernjakove zvjezdice

IZBOR I KVALITETA JELA (DO MAKS. 50 BODOVA) 44

IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA) 12

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA) 10

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA) 17

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 4

UKUPNO: 87

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
22:31 10.08.2021.

Idu da ga posdudlaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije