Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi koncept ljepote

Nema lijepog lica bez lijepog osmijeha, poručuju stručnjaci

Imed
Foto: Borna Filić/PIXSELL
17.11.2014.
u 17:00

– Svoje pacijentice uvijek upozorim na to da kada im sredimo osmijeh, moraju biti spremne na pitanja o tome što su radile s licem, kaže Aleksandar Milenović

Izbijeljeni zubi s lica skidaju pet godina! Istina ili mit?

Istina kažu stručnjaci.

Štoviše, dr. dent. med. Zvjezdana Feješ, vrhunska stručnjakinja iz poliklinike Imed, spremno objašnjava:

Bila si na faceliftingu?

– Svoje pacijentice uvijek upozorim na to da kada im sredimo osmijeh, moraju biti spremne na pitanja o tome što su radile s licem. I one uvijek, nakon zahvata, potvrđuju: “Nitko nije vidio nove i sređene zube, ali su svi mislili da sam radila facelifting.

”Upravo ta ideja bila je vodilja liječnicima iz polikinike Imed da ponude jedinstveni antiage koncept u kojem su sjedinjene i skladno se dopunjuju njihove dvije osnovne djelatnosti: stomatologija i estetska kirurgija.Tako doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata, koji se specijalizirao u svjetskim centrima plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata, kao što su New York, Glasgow, London i Beč, kaže:– Nema lijepog osmijeha bez lijepog lica, a svako je lijepo lice još ljepše zbog lijepog osmijeha, te objašnjava da se estetska kirurgija lica uvijek doživljava kao nešto što se radi na mekim tkivima, nešto što se može riješiti botoksom, firerima ili u krajnjoj liniji estetskom operacijom.

No, kaže on, kako protječu godine, problemi zapravo počinju na kostima lica.

– Sjetite se samo kako “padne” lice kada osoba izvadi zubnu protezu. Dakle, ako (i kada) počnu problemi s propadanjem vilice, tada prije estetske kirurgije lica treba riješiti stomatološke probleme, ističe dr. Milenović. Njegov partner u Imedu mr. sc. Marko Krmpotić, specijalist oralne kirurgije i voditelj implantološke ambulante, objašnjava kako danas ne postoji problem koji suvremena stomatologija ne može riješiti.

Godinama se usavršavao upravo u implantologiji, svjestan, kako kaže, da i stomatologija mora slijediti medicinu, te da joj treba ne samo specijalizacija nego i subspecijalizacija.

– Danas u stomatologiji nema nemogućeg: od željene boje, veličine i izgleda zuba, ali uvijek je najvažnije da sve to bude podređeno potrebama modernog čovjeka – kaže dr. Krmpotić.

Pitamo ga ima li nerealnih zahtjeva i želja, a dr. Feješ odgovara:

Želje na slikama

– Dolaze nam djevojke s fotografijama slavnih osoba. Ali uvijek im u razgovoru i analizi objasnimo što je i kako najbolje, ali i to da je šteta dirati savršeno zdrave i dobre zube. Upravo su konzultacije s vrhunskim stručnjacima prvi korak na putu prema novoj mladosti do koje se dolazi kombinacijom metoda i zahvata estetske kirurgije i stomatologije.

>>Implantati sa doživotnom garancijom!

>>3 vječna neprijatelja ljepote koja su zajednička svim ženama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije